Kızılcahamam’da Mhp Seçim Çalışmalarına Başladı

Ankara’nın Kızılcahamam ilçesinde Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İlçe Teşkilatı, aday listelerini Yüksek Seçim Kuruluna vermelerinin ardından seçim çalışmalarına başladı.

Kızılcahamam’da Mhp Seçim Çalışmalarına Başladı

Kızılcahamam Belediye Başkan Adayı Coşkun Ünal ve MHP İlçe Başkanı Uğur Tekin mevcut belediye meclis üyeleri ve yeni aday olan belediye meclis üyeleriyle bir toplantı gerçekleştirerek birlik bereberlik mesajı verdi. Yaklaşık 1,5 saat süren toplantının ardından hep beraber Şehit Mehmet Erdem Caddesi üzerinde bulunan seçim bürosuna gelindi.

Kızılcahamam Belediye Başkanı ve Milliyetçi Hareket Partisi Kızılcahamam Belediye Başkan Adayı Ünal, burada yaptığı konuşmada,“ Bugün mevcut meclis üyelerimiz ve meclis üyesi adaylarımızla beraber bir toplantı yaparak buraya geldik. Milliyetçi Hareket Partisi olarak seçim startımızı buradan veriyoruz. Cuma günü namazdan sonra burada bulunan seçim büromuzu dualarla açacığız. Hayırlısıyla seçimleri tekrar kazanmak için hep beraber çalışacağız. Seçimi kazanacaksak bu sizlerin destekleriyle olacak. İnşallah 30 Mart akşamı seçimi kazanacağız” dedi

Kaynak: İHA