Chp, İgm ve Belediye Meclis Adaylarını Tanıttı

Kastamonu’nun Taşköprü ilçesinde Cumhuriyet Halk Partisi 30 Mart yerel seçimleri öncesi partisinin İl Genel Meclisi ve Belediye meclis adaylarını tanıttı.

Chp, İgm ve Belediye Meclis Adaylarını Tanıttı

Program CHP’nin Taşköprü ilçesindeki seçim bürosunda gerçekleşti. Çok sayıda partilinin katılı gösterdiği aday tanıtım toplantısında konuşan CHP Taşköprü Belediye Başkan Adayı Raşit Tülü, seçimlere hızlı bir şekilde hazırlandıklarını bu sürekçe farklı propaganda yolları deneyeceklerini ifade etti.

Tülü, “gerekirse ben köprü başından Cumhuriyet meydanına kadar elimde süpürge ile sokakları temizlerim ben Taşköprü’ye hizmet için bunu yaparım rakiplerim bunu yapabilirler mi bilemem ama beni elimde süpürge ile görürseniz şaşırmayın” dedi.

Program İl Genel Meclisi ve Belediye Meclisi adaylarının tanıtımı ile devam etti. CHP’nin Taşköprü aday listeleri ise Belediye Başkan Adayı Raşit Tülü İGM adayları, Mustafa Şevket Kabadayı, Ayşe Ankaralı, Şükrü Gümüş Belediye Meclisi Adayları Hüseyin Alay, Sadık Arslan, Cengiz Aksoy, Mehmet Aksu, Ayşe Dumanoğlu, Kamil Okçu, Şükrü Mutlu, Serhat Demir, Yunus Yamalı, Metin Kayacan,Rüstem Alkanlı ve kontenjan Hamza Çiçek’ten şeklinde oluştu.
Kaynak: İHA