Oda Başkanından Yaşar’a Övgü

Ankara Servis Aracı İşletmecileri Esnaf Odası Başkanı Tunçay Elmadağlı ve yönetim kurulu üyeleri, Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar’ı makamında ziyaret etti.

Oda Başkanından Yaşar’a Övgü
Ankara Servis Aracı İşletmecileri Odası’na verdiği destekten ötürü Başkan Yaşar’a teşekkür eden Elmadağlı, seçimlerde başarılar diledi.
‘HUZURU SAĞLAMAK HEPİMİZİN GÖREVİ’
Yenimahalle ve vatandaşlara iyi hizmet vermek için gayret ettiklerini belirten Yaşar, her mahallenin eksiklerini tek tek tespit ettiklerini dile getirdi.

Vatandaşların isteklerini de göz önünde bulundurduklarını ifade eden Yaşar, “Göreve geldiğim günden bu yana Yenimahalle halkının gelecekte de yararlanabileceği kalıcı eserler yaptık. Köylü şehirli demeden herkese hizmet götürdüm, insanları asla ayrıştırmadım. İlçemiz gün geçtikçe daha fazla itibar görüyor. Seçim günü geldiğinde takdir halkındır. Barış ortamında, huzur içinde bir seçim süreci geçirmeyi temenni ediyorum. Bu süreçte Sivil Toplum Kuruluşları’na, Demokratik Kitle Örgütlerine büyük görev düşüyor. Huzuru sağlamak bizlerin elinde” diye konuştu.

KARŞILIKSIZ HİZMET
Ankara’nın yerlisi olduğunu dile getiren Elmadağlı, doğma büyüme Karacakayalı olduğunu söyledi.

Köylerine bugüne dek hizmet edilmediğini bildiren Elmadağlı, “Sayın Yaşar’ın belediye başkanı olmasıyla birlikte köylülerimiz rahat bir nefes aldı. Yenimahalle’ye ve köylerine katkınızı yadsıyamayız. Geçenlerde sohbet ederken sağ görüşlü bir köylüm, ‘Yıllardır ilk defa, Fethi Yaşar döneminde köyümüze hizmet edildi’ dedi.

İnsanlara hizmet ederken karşılık beklemiyorsunuz. Bu bizi çok mutlu ediyor. Herkes sizi çok seviyor ve takdir ediyor” dedi

Kaynak: İHA