Tayyar’dan çarpıcı ‘yolsuzluk’ sorusu

Şamil Tayyar 'Son Söz' programında AK Parti'ye oy vermeyeceklere 'yolsuzluk' içerikli çarpıcı bir soru yöneltti: 'Sarıgül ve Kocaoğlu’na nasıl oy verecekler?'

Tayyar’dan çarpıcı ‘yolsuzluk’ sorusu
Beyaz TV ekranlarında yayınlanan Erkan Tan'ın sunuculuğunu yaptığı AK Parti Gaziantep Milletvekili Şamil Tayyar'ın gündemi değerlendirdiği'Son Söz' programında Tayyar yine çok çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Son Söz' programında Şamil Tayyar'ın değerlendirmelerini yaptığı esnada bir izleyicinin üzerinde'AK Parti'ye oy yok' sloganı olan bir afiş fotoğrafı ve beraberinde bir yorum göndermesi üzerine Erkan Tan,'Cemaat mensupları size oy vermeyecek galiba' dedi.

Erkan Tan'ın bu yorumuna karşılık Tayyar şu sözleri kaydetti:

‘Cemaat ile bir kavgamız yok'
Çok açık söylüyorum biz ciddi oy alırız. Bunu laf olsun diye söylemiyorum. Bizim cemaat ile bir kavgamız yok.

‘AKP karşısında güçlü olana oy verecekler'
Şu anda oransal olarak bir şey diyemiyorum ama şunu görüyorum, AK Parti karşısında hangi partinin adayı güçlü ise ona oy verecekler. Bazı yerde CHP bazı yerde MHP. Tabi burada üzücü olan CHP ve MHP bundan en fazla zarar gören yani kasetlerden, dinlemelerden, şantajlardan, tehditlerden en fazla zarar gören iki siyasi parti ama maalesef bu Neocon çetesiyle neredeyse iş birliği yapıyorlar. Onların savunuculuğuna soyundular. Seçime gidiyoruz ya, oradan üç beş oy alacaklar.

‘Cemaat tabanından ciddi oy alacağız'
Millet bunların hepsini görüyor. Bu tuzağı da bozacaklar. Allah'ın izniyle göreceksiniz biz cemaat tabanından çok ciddi miktarda oy alacağız. Ne yaparlarsa yapsınlar 18 yıl boyunca Ezan'ı yasaklamış bir CHP'ye vicdan ehli oy vermez. Ne yaparlarsa yapsınlar oy vermezler.

‘Sarıgül ve Kocaoğlu'na nasıl oy verecekler?'
Eğer temel dert yolsuzluk ise İstanbul'da Sarıgül'e nasıl oy verecekler? İzmir'de Aziz Kocaoğlu'na nasıl oy verecekler? Adam 397 yıl yolsuzluk iddiasıyla hapis cezasıyla yargılanıyor. İzmir'de nasıl oy verecekler? AK Parti'ye bu gerekçeyle oy vermeyeceğini söyleyenler Sarıgül'e ve Aziz Kocaoğlu'na nasıl oy verecekler?