Saadet Partisi Genel Başkanı Kamalak Açıklaması

Saadet Partisi Genel Başkanı Mustafa Kamalak, "Türkiye Büyük Millet Meclisi çalışmadığı gün Türkiyemiz daha sakin, milletimiz daha huzurlu. Açık söylüyorum, Saadet Partisi iktidara gelmeden kavganın, yolsuzluğun, usulsüzlüğün, rüşvetin, yalanın ve haksızlığın önlenmesi mümkün değildir" dedi.

Kamalak, Giresun'un Bulancak ilçesindeki seçim bürosunun açılışının ardından kent merkezindeki bir düğün salonunda düzenlenen aday tanıtım törenine katıldı.

Siyasetin bu dönemde tıkandığını ifade eden Kamalak, seviyesiz tartışmalar içerisinde olunduğunu ve Türkiye'nin yeni bir adrese ihtiyacı olduğunu savundu.
İktidarın yangını söndürmek yerine körükle üzerine gittiğini ileri süren Kamalak, şöyle konuştu:
"Bu böyle gitmez, bu böyle gidemez. Saadet Partisi bu mazlum coğrafyanın kurtuluşu için bir mecburiyettir. İşte tam orada iktidarla muhalefeti de görüyorsunuz. Türkiye Büyük Millet Meclisi çalışmadığı gün Türkiyemiz daha sakin, milletimiz daha huzurlu. Açık söylüyorum, Saadet Partisi iktidara gelmeden kavganın, yolsuzluğun, usulsüzlüğün, rüşvetin, yalanın ve haksızlığın önlenmesi mümkün değildir."
Kamalak, Türkiye için partilerinin yeni projeler hazırladığını belirterek, adil düzen kurmaya geleceklerini vurguladı.
Törende, Saadet Partisi'nin Giresun Belediye Başkan adayı Süleyman Tekbaş ile bazı ilçe belediye başkan adayları, yerel seçimi kazanmaları durumunda gerçekleştirmeyi planladıkları projeleri anlattı.
Konuşmaların ardından kendisine çiçek ve fındık dolu sepet takdim edilen Kamalak, partililerle hatıra fotoğrafı çektirdi.
Kaynak: AA