Kmü Öğrencilerinden Başkan Hançerli’ye Ziyaret

Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi (KMÜ) öğrencileri Konya’nın merkez Karatay İlçe Belediye Başkan’ı Mehmet Hançerli’yi ziyaret etti.

Kmü Öğrencilerinden Başkan Hançerli’ye Ziyaret

Belediye Meclis Salonunda öğrencilerle bir araya gelen Başkan Mehmet Hançerli, öğrencilerin Yerel Yönetimler, Belediye ve Belediye çalışmaları hakkında sorularını yanıtladı. Başkan Hançerli, Belediye Başkanı seçilmeden önce neler yaptığı, Karatay’ın geleceğine yönelik belediye olarak yapılan çalışmaları ve yapılması düşünülen projeler hakkında bilgiler verdi. Belediye Başkanı olarak Mevlana Diyarı Karatay’a ve Karatay halkına hizmet etmekten büyük gurur duyduğunu belirten Başkan Hançerli, Konya’da kentsel dönüşümü en iyi uygulayan belediye olduklarını, kişi başına yapılan harcama olarak Türkiye ortalaması 250 lira iken Karatay Belediyesi olarak kişi başına 675 lira harcandığını ve Türkiye’deki belediyeler arasında borcu olmayan nadir belediyeden biri olduklarını vurguladı.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Hançerli, öğrencilerin mesleki anlamdaki eğitimlerine, teoride kalmayıp pratikte uygulama yapmalarına vesile olmasından dolayı Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi öğrencilerini tebrik etti.
Kaynak: İHA