5 Aylık Evli Gencin Kazara Kendini Vurduğu Ortaya Çıktı

Samsun'da intihar ettiği zannedilen 5 aylık evli 20 yaşındaki gencin tabancayı kurcalarken kazara kendini vurduğu ortaya çıktı.

5 Aylık Evli Gencin Kazara Kendini Vurduğu Ortaya Çıktı

Canik ilçesi Karşıyaka Mahallesi'nde yaklaşık bir hafta önce meydana gelen olayda, 5 aylık evli olan ve eşi de 4 aylık hamile olduğu öğrenilen 20 yaşındaki Yusuf Keskin, evinde tabancayla yaralanmış, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetmişti. İntihar ettiği sanılan Yusuf Keskin'in, yapılan araştırma sonucu kendini kazara vurduğu tespit edildi.

Oğlunun hayat dolu biri olduğunu belirten 44 yaşındaki baba Mustafa Keskin, "Yusuf, eşi 18 yaşındaki Aslı'yı severek ve kaçırarak evlendi. Çok mutluydu. Hiç bir sorunu da yoktu. Kardeşinin nişanına hazırlık yapıyorduk. Kendisiyle birlikte çalışıyorduk. Olay akşamı birlikte yemek yedik ve sohbet ettik. Odasına çekildi. 2 dakika sonra silah sesi ile irkildik. Yattığı yerden tabancayı kurcalarken kazara kendini burnunun yanından vurmuş. Silahının olduğunu bilmiyordum. Bu olay bizi çok sarstı. Doğacak bebeğine beşik almıştı. Hayat dolu bir insandı. Ölümü bize yıktı" dedi.

Kaynak: İHA