Küçük Gelin 25. Bölüm Fragmanı Ve Özeti

Türkiye’nin kanayan yarası çocuk gelinlerin zorla evlendirilmesini konu alan dizi Küçük Gelin 25. bölümüyle 23 Şubat Pazar akşamı Samanyolu Tv ekranlarında olacak.

Küçük Gelin 25. Bölüm Fragmanı Ve Özeti
Küçük Gelin Dizisi 25. bölüm özeti:

23 Şubat 2014 pazar günü yayınlanan, çocuk gelinlerin yaşamak zorunda kaldığı hayatları ekrana getiren Küçük Gelin'in 25. Bölüm'ünde neler olacak? Küçük Gelin'in 25. Bölüm'ünde; Azad ve Melek Öğretmen ağır yaralı olan Yusuf'u hastaneye yetiştirmeye çalışır.

Devran ise bu durumu fırsat bilip, Elif'i kaçırmak ister. Fakat Raşit, Devran'ın planlarını bozar. Azad ve Melek Öğretmen bir yandan kan davasını çözmek için uğraşırken, Berfin'de Raşit'in yerini Devran'a bildirir. Diğer yandan Kubar Ana, Melek Öğretmen'e Zehra'nın İstanbullu bir aile tarafından evlatlık verildiğini söyler.

Elif'in kaçırıldığını öğrenen Zehra, ifade vermek için götürüldüğü karakolda, polise Elif'in konakta alıkonulduğu bilgisini verir. Konağa yapılan polis baskını herkeste şok etkisi yaratır. Çarpıcı hikayesiyle izleyenleri ekrana kilitleyen Küçük Gelin, 23 Şubat Pazar günü, saat 20.30'da Samanyolu TV'de.