Mansur Yavaş'ı şoke eden 'Kazara' sorusu..

CHP'nin Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mansur Yavaş, bu akşam NTV ekranlarında yayınlanan ‘Mehmet Barlas ile 45 Dakika’ isimli program’da Barlas’ın sorularını yanıtladı.

Mansur Yavaş'ı şoke eden 'Kazara' sorusu..
Sabah gazetesi yazarı Mehmet Barlas, programına katılan Mansur Yavaş'a “Kazara Belediye Başkanı seçilirseniz kimler değişecek?” şeklinde bir soru yöneltti.

Mansur Yavaş'a yerel seçimle ilgili sorular soran Barlas “Genellikle Türkiye'de iktidar kadrosu değişince A'dan Z'ye her şey değişir. Kazara Belediye Başkanı seçildiniz. Seçimi kazandınız. Kimler değişecek Ankara'da?” dedi.

Mehmet Barlas'ın'Kazara' demesine tepki gösteren Mansur yavaş iddialı olduğunu belirterek şunları söyledi:

Öncelikle kazara değil yani çok iddialıyım. Her kesimden oy alacağız. Yani yüzde 50'nin üzerinde oy alacağımızı ümit ediyoruz. Ben daha önceki dönemde de Beypazarı'nda Belediye başkanı seçildiğimde o kadroyla çalıştım saten. Ama Ankara için de o konuyu düşünüyorum kesinlikte devr'i sabık diye bir hadise olmaz. Tabiî ki bazı yapılan işlerle belediyenin zarara uğratıldığı gibi iddialar ortaya çıktığı takdirde bunları inceleriz ve sonuçta yargı karar verir. O kadronun tümünü devr'i Sabık haline sokacak ya da önyargılı bir yaklaşımımız asla olmaz.

Mansur Yavaş'ı şoke eden 'Kazara' sorusu..