Ak Parti Konya’da Seçim Çalışmalarını Sürdürüyor

AK Parti Konya İl Başkanlığı mahalli seçimler öncesinde çalışmalarını sürdürüyor.

Ak Parti Konya’da Seçim Çalışmalarını Sürdürüyor

AK Parti Ilgın ve Doğanhisar İlçe Belediye Başkan Adayları seçim bölgelerinde esnaf ve vatandaşla bir araya geldi. Çalışmalara AK Parti Konya Milletvekili Ayşe Türkmenoğlu, İl Yönetim Kurulu Üyesi Nurettin Akmeşe ve Önder Arslan da katılırken, seçim koordinasyon merkezlerinin açılışı yapıldı. Ilgın Seçim Koordinasyon Merkezi açılışında konuşan Ilgın Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Halil İbrahim Oral, “Halkımız gerçekten gerek belediye hizmetleri noktasında, gerek kamu yatırımlarının ilçemize getirilmesi noktasında büyük bir umut içerisindeydi. Biz bu umuda, bu beklentiye, bu hizmetlere karşılık vermek için, layık olabilmek için 5 yıl çok güzel çalıştık. Ilgın’a yatırım getirmek, Ilgın’a gecikmiş olan hizmetleri getirmek için uğraştık. Bize katılan, bizimle birlikte olan kasabalarımız köylerimiz bize yük olmayacaklar, bize güç verecekler. Ilgın güçlü bir şehir olacak” dedi.

Konya Milletvekili Ayşe Türkmenoğlu da, “AK Parti’ye, Hükümetimize değişik operasyonlar yapıldı. Darbe planları yapıldı, tutmadı. Partimize kapatma davası açıldı, mali bir ceza ile kapatılmaktan kurtulduk. 2011 seçimlerinden sonra da görüyoruz ki bizlerin her anlamda yanımızda olduklarını düşündüğümüz, her türlü zor anlarında destek verdiğimiz, halkımızdan diye inandığımız insanlar maalesef çok farklı planlar içindelermiş. Ama şuna biz canı gönülden inanıyoruz; Herkesin bir hesabı var, Allah’ın da bir hesabı var. Bizler tüyü bitmemiş yetimin hakkını savunacağız. En önemlisi biz aldığımız emaneti, sandıkta bize vermiş olduğunuz emaneti namusumuz olarak biliyoruz ve gelecek seçimlere kadar sizler bizlere destek verdiğiniz sürece biz hiç kimseye pabuç bırakmayacağız” şeklinde konuştu.

Açılışın ardından AK Parti heyeti ilçede esnaf ziyaretleri gerçekleştirdi.

Daha sonra Doğanhisar ilçesine geçen AK Parti heyeti seçim koordinasyon merkezinin açılışını gerçekleştirdi. Buradaki programda konuşan Doğanhisar Belediye Başkan Adayı Ömer Kayhan, “Amacımız partimize, Doğanhisar’ımızın köy ve beldelerimizle bir bütün olarak el ele verip 30 Mart’ta en yüksek oyla kazandırmak ve de sosyal belediyecilik anlayışını hep beraber inşa etmektir” dedi.

Kaynak: İHA