Başkan Hançerli'den Muhtarlar Derneği'ne Ziyaret

Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli, Karatay Muhtarlar Derneğine ziyaret gerçekleştirerek, Karatay ilçesine hizmet etmelerinden dolayı teşekkür etti.

Hançerli, ziyarette, Karatay ilçesine hizmet eden muhtarların, Belediyenin şube müdürleri gibi hizmet verdiğini belirtti.

Yaklaşan yerel seçimlerde halkın teveccühüyle yeniden birlikte çalışmayı arzuladıklarını, muhtarlığın vatandaşın isteğinin ilk yerine getirilen yer olduğunu ifade eden Hançerli, Karatay'da 55 mahalle olduğunu ve seçimlerin hemen ardından köy ve beldelerinde katılmasıyla birlikte mahalle sayısının 82 olacağını aktardı.
2004-2014 yılları arasında Karatay'a önemli hizmetleri birlikte yaptıklarını vurgulayan Başkan Hançerli, 22 mahalleyi kapsayan İmar Revizyon Planı çalışmasının önemine değinerek, bu projenin Karatay'ın çehresini değiştirecek bir proje olduğunun altını çizdi.
Karatay'da insanların işlerini kolaylaştırdıkça haz aldıklarını belirten Hançerli, hizmet dönemi içerisinde Karatay'ın gelişmesi ve yenilenmesi adına vermiş oldukları katkılarından dolayı mahalle muhtarlarına teşekkür etti.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Karatay Muhtarlar Dernek Başkanı Vedat Işık ise Hançerli'nin Karatay Belediye Başkanlığına yeniden aday olarak gösterilmesinin kendilerini sevindirdiğini ve adaylık sürecinin hayırlı olmasını diledi.
Kaynak: AA