Havza Emniyet Müdürlüğünde Yangın Tatbikatı

Havza Emniyet Müdürlüğünde yangın tatbikatı yapıldı.

Havza İtfaiye Müdürlüğü tarafından Havza Emniyet Müdürlüğünün talebi doğrultusunda Bölge Trafik Denetleme İstasyon Amirliği binasında yangın tatbikatı gerçekleştirildi.

Tatbikatta görevli personele yangına müdahale, yangın söndürme cihazlarının kullanılması, bina tahliyesi ve atlama brandasının kullanılması gibi konular uygulamalı olarak gösterildi.
Havza Emniyet Müdürü Arıkan Yücedağ başta olmak üzere Emniyet Müdürlüğü sivil ve resmi personeli kuru kimyevi yangın söndürme cihazı kullandı. Tatbikata, Havza Emniyet Müdürlüğü, Havza Bölge Trafik Denetleme İstasyon Amirliği ve İlçe Trafik Tescil Büro Amirliği personeli katıldı.

Havza Emniyet Müdürü Arıkan Yücedağ personelin olumsuz bir duruma karşı hazırlıklı olmaları için tatbikat düzenlediklerini belirterek, "Havza itfaiyesi ile ortaklaşa gerçekleştirdiğimiz tatbikat, olumsuz bir durum öncesi noksanlarımızı görmemiz ve noksanları gidermemiz adına düzenlendi.

Ayrıca tatbikat, personelimizin müdahale ettiği olaylarda yaşanabilecek durumlara sağlıklı şekilde müdahale etmesi açısından eğitici bir uygulama oldu" dedi.

Kaynak: AA