Bulancak'ta 'Kapalı Pazar Yeri ve Kültür Merkezi Projesi' Tartışıldı

Bulancak Seyyar Satıcılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğince "Kapalı Pazar Yeri ve Kültür Merkezi Projesi'nin" tartışıldığı toplantı düzenlendi.

Bir düğün salonunda düzenlenen toplantıya, Bulancak Belediye Başkanı Kadir Aydın, AK Parti Bulancak Belediye Başkan adayı Recep Yakar, Saadet Partisi Bulancak Belediye Başkan adayı Vahit Koç, pazarcı esnafı ve vatandaşlar katıldı.

Belediye Başkanı Kadir Aydın, yapılan inşaatta bazı iş yerlerinin satıldığı iddialarını yalanladı.
İnşaatta kimseye yer satmadıklarını belirten Aydın, "Kimseye de taahhütte bulunmadık. Bu alanı tamamen pazarcı esnafımız için kullanacaktık. Bizim açımızdan sözümüz söz ama çok bir önemi yok. Netice de bu süreci biz başlattık, fakat biz tamamlamayacağız" dedi.

AK Parti Bulancak Belediye Başkan Adayı Recep Yakar ise başlatılan projenin çok güzel olduğunu dile getirerek, şöyle konuştu:
"Salı günü halk pazarında ilk konuştuğum esnaf ve son konuştuğum esnaf arasında çok büyük bir fikir farkı var. Kimisi mevcut alandan çıkmak istemiyor, kimisi ise eski cami alanına dönüş yapmak istiyor. Öncelikle siz ortak bir fikir alışverişinde bulunarak, tam olarak istediğinizi belirleyin, biz de sizin isteğinize göre ne yapmak istiyorsanız onu yapalım. Ama şunu iyi bilin ki, sizin istediğiniz ne ise biz onu yapmaya hazırız. Fakat öncelikle ortak bir düşünce de karar kılın."
Saadet Partisi Bulancak Belediye Başkan adayı Vahit Koç ise yapılan projenin yersiz olduğunu savunarak, seçilmeleri halinde pazarcı esnafının isteklerine göre bu konuyu çözüme kavuşturacaklarını kaydetti.

Kaynak: AA