Başarılı Öğrenci Ödüllendirildi

Iğdır Milli Eğitim Müdürü Cevdet Aydın, Kahramanmaraş'ta 5.'si gerçekleştirilen "Ulusal Madalyalı Kahraman Şehir Yarışması"nda resim dalında birinci olan Tuğba Padir'i kabul etti.

Aydın, Kahramanmaraş Belediyesi, Milli Eğitim Müdürlüğü, Kahramanmaraş Bilim ve Sanat Merkezi işbirliği ile ülke genelindeki tüm ortaokul öğrencileri arasında düzenlenen ve bu yıl 5.'si gerçekleştirilen "Ulusal Madalyalı Kahraman Şehir Yarışması"nda resim dalında Türkiye birincisi olan Iğdır İMKB Ortaokulu öğrencisi Tuğba Padir'i ödüllendirdi.
Padir'i, okul müdürü Naci Aydın, resim öğretmeni ve babasını makamında kabul eden Aydın, burada yaptığı açıklamada, yarışmaya Iğdır'dan katılarak, Türkiye birinciliği ile dönen öğrencinin bu başarısının kendilerini gururlandırdığını söyledi.


İMKB Ortaokulu Müdür Naci Aydın ise, "Öğrencimiz Tuğba Padir, geçtiğimiz yıl Polis Haftası kapsamında düzenlen ve bu yıl Öğretmenler Günü münasebetiyle yapılan resim yarışmalarında da il birincisi olmuştur. Son olarak Maraş'ta yapılan bu yarışmada bin 100 resim arasında kendisinin yaptığı resim ile birinci olması bizleri çok mutlu etmiştir" dedi.

Yapılan konuşmalarının ardından İl Milli Eğitim Müdürü Cevdet Aydın, Padir'e tablet bilgisayar hediye etti.
Kaynak: AA