Seferihisar'da Chp'den Ak Parti'ye Bir Transfer Daha

AK Parti Seferihisar'da transfere doymuyor.

Seferihisar'da Chp'den Ak Parti'ye Bir Transfer Daha
CHP Belediye Meclis Üyesi Sevcan Bilim önce CHP'den istifa etti, sonra AK Parti rozeti takıp Belediye başkan adayı Hamit Nişancı'nın yanında yer alacağını açıkladı.

Seferihisar’da CHP’den istifalar sürüyor. Geçtiğimiz hafta Belediye Meclis üyesi Güler Boler’i transfer eden Nişancı bu hafta da Sevcam Bilim’i AK Parti saflarına kattı. Belediye melis üyesi Sevcan Bilim CHP'den istifa ederek AK Parti rozeti taktı. AK Parti ilçe binasında yapılan rozet takma töreninde kalabalık binaya sığmadı. Büyük tezahürat ve sevgi gösterileri arasında Sevcan Bilim rozeti taktı.

AK Parti Seferihisar Belediye Başkan Adayı Hamit Nişancı törende yaptığı konuşmada; “İnşallah çok kısa bir süre sonra bu coşkumuzu sevincimizi Seferihisar Belediyesi'nde de hep beraber kutluyor olacağız. Biz sayın bakanımızın onay verip rozetimizi takıp aday olarak açıkladığı günden bu tarafa başta ilçe başkanı teşkilat arkadaşlarım kadın kolları gençlik kolları bu camianın ev sahipliği yapan bütün dostlarım o kadar geniş gönüllü davrandılar ki bizler de bu iş de çok güzel bir çalışma sergiliyoruz. Bakın Seferihisar’da birşeyler yerinden oynuyor. Seferihisar’da bazı taşlar yerinden oynuyor. Bazı taşlar sarsılmaya başladı.

" derken İlçe Başkanı Reşat Kocaman “Hayırlı olsun” diyerek kendi rozetini çıkartıp Sevcan Bilim’e taktı.

Rozet takılmasının ardından söz alan Sevcan Bilim “Belediyede meclis üyesi olarak görev yaparken bizden Belediyeye ait tüm gayrimenkullerin bir defa da satılması için Tunç Soyer’e yetki vermemiz istendi. Düşündük. Niye tüm yetkiyi bir seferde verelim. “Hayır” oyu kullandık. Bizim hayır oyu kullanmamız Seferihisar içindi. Düşünsenize sizin tarlanız, bağınız, bahçeniz, eviniz olmazsa sizin Seferihisar’da gayrimenkulünüz olmazsa o zaman ne anlamı kalır. Belediyenin bütün malını mülkünü satılığa çıkarttılar. Sattlılar. Belediye sanki bir gayrimenkul satış ofisi haline dönmüştür. Belediye binasını bile satışa koyuyorlar. Buna evet diyemezdik. Bir slogan üretmiş Sayın Soyer “Bu daha bir başlangıç “ diyor ya. İşte o başlangıç Seferihisar’ı pazarlamanın satmanın başlangıcı. Buna hep birlikte dur dememiz bizim vatandaşlık görevimizdir” diye konuştu.

Kaynak: İHA