Hulisi Porgalı, Paşaköşkü’nü Ziyaret Etti

Malatya merkez ilçe Yeşilyurt Belediye Başkanlığı adayı Hulisi Porgalı, Paşaköşkü Mahallesi’nde esnafı ziyaret etti.

Hulisi Porgalı, Paşaköşkü’nü Ziyaret Etti

Cumhuriyet Halk Partisi’nin Yeşilyurt Belediye Başkanlığı adayı Hulisi Porgalı, beraberinde eski Baro Başkanı Selahattin Sarıoğlu ve partililer ile birlikte Paşaköşkü Mahallesi’nde esnafları ziyaret etti. Esnaf ile bir araya gelerek sıkıntı ve talepleri dinleyen Porgalı, kendini tanıtıp yerel seçimlerde de destek istedi.

Büyükşehir ve merkez ilçe sınırlarının oy hesaplarına göre bölündüğünü belirten Hulisi Porgalı, “Esnafımızın verdiği desteklerden dolayı oldukça mutluyuz. Esnafımız burada muzdarip durumdalar. Çünkü öyle bir bölme yapmışlar ki caddenin altını Battalgazi, üstünü Yeşilyurt olarak ayarlamışlar. Tabi bunu bilinçli yapmışlar, oy hesaplarına göre yapmışlar. Allah’ın hesabı önemli. Kendilerinin yaptıkları hesaplar tutmayacak. Buradaki vatandaşlar da bu duruma oldukça tepkili. İşlerinin de çok durgun olduğunu belirtiyorlar” ifadelerini kaydetti.

Porgalı, yönetime geldikleri takdirde esnafın derdine derman olacaklarını belirterek, hırsızlık yapmadan doğru ve dürüst bir şekilde çalışacaklarını ifade etti.

Porgalı, “Biz yönetime geldiğimizde Paşaköşkü’nü tekrar canlandıracağız. Buralardaki eksiklikleri gidereceğiz. Alt yapı üst yapı bütün eksiklikleri yapacağız. Biz haktan yanayız. Halkın hakkını hiç kimseye yedirmeyiz. Biz kendi işimize bakacağız. Nasıl bölündüklerini de görüyoruz. Bizim kimsenin malında gözümüz yok. Biz hırsızlık yapmayacağız. Biz doğru çalışacağız. Halk için varız, halka hizmet etmek için buradayız. Halkımızda bunu görüyor ve bizleri destekliyor. Kendilerine desteklerinden dolayı çok teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Kaynak: İHA