Gönül Hırsızı 11. Bölüm Fragmanı Ve Özeti

“Kimi zaman hüzünlü, kimi zaman neşeli ama çoğu zaman da eğlenceli bir dizi’ olarak nitelendirilen Gönül Hırsızı 11. bölümüyle 14 Şubat Cuma akşamı TRT1’de ekrana gelecek.

Gönül Hırsızı 11. Bölüm Fragmanı  Ve Özeti
Gönül Hırsızı Dizisi 10. Bölüm özeti

Hülya ' yı istemeye giden Tarık ve ailesi Uygar ' ın olumsuz cevabıyla neye uğradığını şaşırır. Bunun üzerine bir de Bülent ' in Hülya ' yı istemeye gelmesi işleri iyice çıkmaza sokar. Nadir Abi ' den yardım isteyen Tarık, Bülent ' in Hülya ' yı istemesine engel olmak için planlar yapmaya başlar.

Bülent de boş durmaz ve babasından aldığı öğütle mahalleliye kendini tekrar sevdirmeye çalışır. Bakkal Edip ' in dükkânında karşılaşan Bülent ve Tarık kavga etmeye başlar. Öte yandan, Tarık Hülya ' yı kaçırmaya karar vermişken, Hülya birden ortadan kaybolur. Herkes Hülya ' yı Tarık ' ın kaçırdığını düşünür.

Bu sırada birden ortaya çıkan Meftun ' un gizemli akrabası Aytun tüm mahallede merak konusu olur. Uygar ve Bülent Hülya ' yı bulmak için çabalarken Nadir ' in onlara hazırladığı sürprizden habersizlerdir. Meftun ' un gizemli akrabası kim? Nadir ' in Bülent ve Uygar ' a hazırladığı sürpriz ne? Tarık Hülya ' yı bulabilecek mi?