‘AK Partili belediyelere operasyon hazırlığı var’

‘Son Söz’ programında gündeme ilişkin değerlendirmeler yapan Şamil Tayyar, ‘AK Partili belediyelere 18 Şubat sonrası operasyon hazırlığı var’ dedi.

‘AK Partili belediyelere operasyon hazırlığı var’
Beyaz TV ekranlarında Erkan Tan'ın sunumuyla yayınlanan 'Son Söz' isimli programda gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulunan AK Parti Milletvekili Şamil Tayyar, hukuk dışı dinlemeler ile ilgili görüşlerini bildirdiği esnada Ak partili belediyelere operasyon hazırlığı yapıldığını söyledi.

‘Ölçüyü kaçırmayın'

Hukuk dışı dinlemeler üzerinden siyaset yapıyorsunuz AK Parti'ye yükleniyorsunuz. Bende diyorum ki burada ölçüyü kaçırmayın. Eğer buna pirim verirseniz bir başkası da sizin bir başka kaydınızı yayınlar.

Türkiye'de maşallah herkesi dinlemişler. Öyle şeyler yapmışlar ki Türkiye'de biz bunları defalarca bağıra bağıra söyledik. Gaziantep'te de söyledik. Tam manasıyla temizlediğimizi söyleyemem.

‘AK Partili belediyelere 18 Şubat sonrası operasyon hazırlığı var'
Türkiye'nin birçok yerinde önümüzdeki günlerde çok önemli operasyonlar yapabilirler. Şuanda Türkiye'nin değişik yerlerine dağılmış savcılar belediye başkanlarıyla alakalı dosya topluyor. Şubat'ın 18'inde isimler açıklandıktan sonra AK Parti'li belediyelere hücum edecekler. Bir iki gün gözaltına alacaklar, bırakacaklar, karizmayı çizecekler, dağıtacaklar ve toplu bir kaos oluşturmaya çalışacaklar. Yani 18'inden sonra belediye başkanları YSK' ya bildirildikten sonra AK Parti'li bazı belediyelere operasyon yapmayı planlıyorlar. Belki listelerin kesinleşme sürecini bile beklemeyebilirler. Seçime kadar bazı AK Parti'li belediyelere yeni operasyon hazırlığı var. Bunun alt yapısını oluşturmaya çalışıyorlar. AK Parti'yi sandıkta yenemeyeceğini düşünenler sandık dışı araçlara yöneldiler.