Sanatçı Mehmet Erdem Pıazza’da Coştu Coşturdu

“Hakim Bey” isimli şarkısı ile bir anda Türkiye'nin en sevilen sanatçılarından biri olan Mehmet Erdem, Kahramanmaraş Piazza Alışveriş ve Yaşam Merkezi'nde hayranlarını coşturarak AVM ziyaretçilerine müzikle dolu bir gün yaşattı.

Sanatçı Mehmet Erdem Pıazza’da Coştu Coşturdu

"Herkes Aynı Hayatta" isimli albümünün çıkış şarkısı olan, söz ve müziği Sezen Aksu’ya ait "Hakim Bey “şarkısı ile 2013 Türkiye Müzik Ödüllerinde En İyi Çıkış Yapan Sanatçı ödülünü alan Mehmet Erdem, "Hiç Konuşmadan" adlı yeni albümünü Kahramanmaraş Piazza Alışveriş ve Yaşam Merkezi'nde imzaladı. Ünlü sanatçı, hayranları için sevilen şarkılarından oluşan mini bir konser de verdi. Sevenleri tarafından yoğun ilgi gören Erdem, hayranları ile bol bol hatıra fotoğrafı da çektirmeyi ihmal etmedi.

Türkiye’nin en etkileyici erkek sesi olarak lanse edilen ünlü sanatçı Mehmet Erdem, albümünün çıkış şarkısı "Acıyı Sevmek Olur Mu?" adlı eserinin yanı sıra, Ahmet Kaya'nın "Kum Gibi", Sertab Erener'in "Aldırma Deli Gönlüm", Barış Manço'nun "Gibi Gibi", İlhan Şeşen'in "Bir Ucuz Gitar", Erkin Koray'ın "Aşkımız Bitecek", Fatih Erdemci'nin "Ben Ölmeden Önce" ve Tanju Okan'ın "Kadınım" şarkılarını da kendine has yorumuyla sunuyor.

"Çalgı Çengi", "Memleket Meselesi", "Sizi Seviyorum", "Polis", "Avrupa Avrupa", "Leyla ile Mecnun" ve "Sınıf" gibi birçok dizi ve filmin müziklerine imzasını atan Mehmet Erdem, 2012 yılında yayınladığı 'Herkes aynı hayatta' adlı albümünün çıkış şarkısı 'Hakim Bey' ile kısa sürede büyük çıkış yaptı.
Kaynak: İHA