Hatay Valisi Topaca'dan Ziyaretler

Hatay Valisi Ercan Topaca, Payas Organize Sanayi Bölgesi'nde (OSB) yöneticiler ve işadamları ile bir araya geldi.

Vali Topaca, ziyarette Kaymakam Hakan Kılınçkaya ile Payas OSB Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Nihat Akkatoğlu ve Payas OSB Müdürü Nejdet Özkul'dan bölgede üretim yapan sanayi tesislerinin ithalat, ihracat ve üretim değerleri ile ilgili bilgiler aldı.
Payas Organize Sanayi Bölgesi'nin Hatay ve ülke için çok büyük bir ekonomik değer olduğunu ifade eden Vali Topaca, buradaki kapasiteyi artırmak ve bölgeyi yatırımcılar için cazip hale getirmek için çalışmaların devam edeceğini belirtti.

Ziyarete İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Hasan Koçyiğit, İl Emniyet Müdürü Ali Doğan Uludağ, resmi kurum müdürleri ve işadamları katıldı.

-Vali Topaca'dan Erzin TSO'ya ziyaret
Vali Topaca, Erzin Ticaret ve Sanayi Odası (ETSO) Başkanı Bekir Soylu ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret etti.
Topaca, Erzin İlçesine ilk etapta 520 dönüm üzerine yapılması planlanan Organize Sanayi Bölgesi'ndeki (OSB) tesislerin katma değeri yüksek ama aynı zamanda çevre dostu ve atığı olmayan tesisleri olması gerektiğini kaydetti.

Topaca, bölgeye yatırımcıların gelmesi için altyapı hizmetleri ve enerji konularıyla ilgili yetkililerle görüşerek en hızlı şekilde çözüleceğini belirtti.


Kaynak: AA