Başkan Üzülmez, Kursiyerleri Ziyaret Etti

Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, Meslek ve Sanat Eğitimi Kursları KO-MEK’in Uzuntarla kurs merkezine ziyarette etti.

Başkan Üzülmez, Kursiyerleri Ziyaret Etti

Başkan Üzülmez’e Uzuntarla kurs merkezi ziyareti sırasında, belediye meclis üyeleri Erol Yılmaz, Hilmi Selçuk, Uzuntarla Kamyoncular Kooperatif yöneticileri, Ak Parti Kartepe İlçe Teşkilatı yöneticileri, İbrikdere Mahalle Muhtarı Kadem Demir de hazır bulundu. Başkan ve beraberindekileri kurs yöneticisi Leyla Atay ağırladı. Kursiyerleri sınıflarında gezen başkan ve beraberindekiler, kursiyer bayanlarla sohbet edip sorunlarını dinledi.

Kursiyerlerin el emeği göz nuru eserlerini yerinde inceleyen Başkan Üzülmez, bayanlara eski Uzuntarla Belediye Binasını Kadın Sosyal ve Yaşam Merkezi haline dönüştürecekleri projenin detayları hakkında bilgi verdi. Hayata geçirecekleri proje ile bölgede önemli bir eksikliği gidereceklerini ifade eden Başkan Üzülmez, “Bu merkezde yer alacak kurs merkezi ile sizler yeni yerinizde daha modern bir alanda eğitim almaya devam edeceksiniz” dedi.

Kaynak: İHA