Başkan Üzülmez’den Hasta Ziyareti

Mesai saatleri dışında hasta ve yaşlı ziyaretlerini gerçekleştiren Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, önceki akşam da Kartepe Erzurum Aşkale Demirkıran Köy Derneği Başkanı Metin Çomaklı’yı ziyaret etti.

Başkan Üzülmez’den Hasta Ziyareti

İlçe halkının takdirini toplayan Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, Kartepe Erzurum Aşkale Demirkıran Köy Derneği Başkanı Metin Çomaklı’yı evinde ziyaret etti. Başkan Üzülmez’e koordinatörler Yusuf Özdemir ve Şemistan Subaşı ile Ak Parti Kartepe İlçe yöneticileri ve mahalle temsilcileri de eşlik etti. İstasyon Mahallesi’nde ikamet eden Kartepe Erzurum Aşkale Demirkıran Köy Derneği Başkanı Metin Çomaklı, acil şifa dileğinde bulunan Üzülmez ve beraberindekilere ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti ifade etti.

Vatandaşların acılarını ve dertlerini paylaşma, onları önemsediklerini ve unutmadıklarını gösterme adına bu ziyaretleri gerçekleştirdiğini ifade eden Üzülmez, “İlçedeki yaşlı ve hasta vatandaşlara yönelik ziyaretlerini yoğun çalışma temposu içinde periyodik olarak devam edeceğiz” dedi.

Kaynak: İHA