Başkan Üzülmez, Uzunçiftlik Kamyoncular Kooperatifi’ne Konuk Oldu

Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, Uzunçiftlik Kamyoncular Kooperatifi’ne konuk oldu.

Başkan Üzülmez, Uzunçiftlik Kamyoncular Kooperatifi’ne Konuk Oldu

Uzunçiftlik Kasalı Damperli Kamyon ve Tırcılar Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi’ni ziyaret eden Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, kamyoncu esnafı ile sohbet etti. Kahvaltılı toplantıda meclis üyesi Sefer Yıldız ve Kemal Timur, koordinatörler Yusuf Özdemir ve Şemistan Subaşı da Başkan Üzülmez’e eşlik etti.

Aydın Merttürk’ün başkanlığını yaptığı Uzunçiftlikli Kamyoncular, başkanın ziyaretinden memnuniyet duyduklarını belirttiler. Kooperatif üyelerinin de ilgi gösterdiği toplantıda taşıyıcı esnafın sorularını da yanıtlayan Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez; “Görevi devralmamızın ardından tam olarak 7 ay geçti. Sadece seçim döneminde değil her dönem halkın içinde yer almayı kendisine görev edinmiş bir partiden seçilmiş belediye başkanı olarak bugünde sizlere konuk olduk. Nazik davetinizden dolayı teşekkür ediyorum. Biliyorsunuz Kartepe’de birçok dernek ve kooperatif var, peyder pey hepsini ziyaret edeceğiz” dedi.

Üyelerin ulaşım ile ilgili sorunlarının çözümü için de projelerinden bahseden Başkan Üzülmez, D-100 karayolunun transit yol haline getirecek Köseköy İstasyon Mahallesi’nde yapılacak Battı Çıktı Projesi’nin de trafik sorunun çözümünde etkili olacağını ifade etti.

Başkan Üzülmez, “Yahya Kaptan Işıkların kapatılması, Goodyear Işıklarında yapılacak Yonca Projesi ile Köseköy’deki battı çıktı ile transit ulaşım İzmit ve Kartepe arasındaki mesafeyi 15 dakikaya indirecek. Yılbaşından sonra çalışmanın başlayacağı projeyle trafik sorunu çözüme kavuşacak. Ataevler Mahallesi’ndeki sıkıntıyı da bu proje kapsamında yapılacak olan yan yollarla ana yol bağlantısı sağlayarak çözmüş olacağız” dedi.

Kent Merkezi Projesi ile hareketli bölgelerdeki ticari hayatın değer kaybetmeyeceğini de ifade eden Başkan Üzülmez, gündemde yer alan sel felaketinin ardından tüm alt yapı yatırımlarının Kartepe’de yöneltilmeye başladığının müjdesini de verdi. Başkan Üzülmez, “Çok şükür ki çok güçlü bir merkezi hükümetimiz var. Felakette zarar gören hiçbir ailemizi mağdur etmeyeceğiz. Gerek hükümetimiz gerekse belediyemiz tarafından her türlü ihtiyaçlarına cevap verilecek” diye konuştu.

Kaynak: İHA