Şehrin göbeğinde sigara yüzünden dehşet

Bursa’da yolda yürürken önünü kesip kendisinden sigara isteyen kişi tarafından bıçaklanan proje müdürü hastaneye kaldırıldı.

Şehrin göbeğinde sigara yüzünden dehşet
Edinilen bilgiye göre, olay merkez Osmangazi İlçesi Fevzi Çakmak Caddesi üzerinde meydana geldi. İddiaya göre Altıparmak Caddesi'nde bir bilişim firmasında proje müdürü olarak görev yapan Tanju K ile yanında grafiker olarak çalışan İsmail B. öğle yemeği için dışarıya çıktı. Fevzi Çakmak Caddesi üzerindeki bir lokantada yemek yedikten sonra iş yerine dönen proje müdürü ile grafikerin önünü kesen kimliği belirsiz 3 kişi kendilerinden sigara istedi.

Kimliği belirsiz şahıslara sigara kullanmadığını söyleyen Tanju K.yoluna devam etmek istedi. Ancak şahıslardan biri belinden çıkardığı bıçak ile Tanju K.'yı gündüz vakti cadde ortasında karın boşluğundan bıçakladı. Yaralı halde yol kenarındaki taksi durağına sığınan Tanju K. uzun süre ambulansın gelmesini bekledi. Proje müdürünü bıçakladıktan sonra Doğanbey Toplu Konut alanına kaçan zanlı A.K.(17) Polis tarafından bir binanın bahçesinde yakalandı. Yere yatırarak etkisiz hale getirilen zanlı suç aleti bıçağı yere atmaya çalışsa da başarılı olamadı. Zanlı A.K. "Arkadaşıma caz yaptı, onun için bıçakladım" dedi. Gözaltına alınan A.K.’nin çok sayıda suçtan kaydı bulunduğu ifadesinin ardından Çocuk Şube Müdürlüğüne teslim edileceği öğrenildi.

20 dakika sora olay yerine gelen ambulans ile Bursa Devlet Hastanesine kaldırılan Tanju K.'nın tedavisinin devam ettiği belirtildi.