Eskişehir’deki Otobüs Kazası

İzmir’den Eskişehir’e gezi için gelen öğrencileri taşıyan otobüsün, Kütahya-İnönü karayolunda devrilmesi sonucu meydana gelen trafik kazasında yaralanan ve içlerinde öğrencilerin de bulunduğu 43 kişinin yiyecek ve barınma ihtiyaçlarını Anadolu Üniversitesi karşılayacak.


Eskişehir İl Milli Eğitim Müdürlüğü yetkilileri, İHA muhabirine yaptığı açıklamada, İzmir Anadolu Lisesi öğrencilerini gezi için taşıyan otobüsün devrilmesi sonucu meydana gelen kazadaki yaralıların tedavilerinin sürdüğünü, bazı öğrencilerin ailesinin Eskişehir’e gelmek üzere yola çıktıklarını söylediler. Yaralıların içinde bir öğretmen ile rehberin tedavilerinin Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’nde devam ettiğini, diğerlerinin sağlık durumlarının iyi olduğunu da kaydeden yetkililer, gelişmeleri yakından takip ettiklerini belirttiler.

Kazada yaralananların yiyecek ve barınma ihtiyaçlarının Anadolu Üniversitesi tarafından karşılanacağını, üniversitenin bu amaçla çalışmalarını sürdürdüğünü ifade eden yetkililer, 43 kişinin tedavilerinin tamamlanmasının ardından bir araçla İzmir’e geri götürüleceklerini de sözlerine ekledi.
Kaynak: İHA