Aydın İle Badem'den Ödemiş Turu

İzmir Orman Bölge Müdürü İbrahim Aydın, Ödemiş Belediye Başkanı Mahmut Badem ile birlikte ilçede çeşitli incelemelerde bulundu.


Ödemiş Belediye Başkanı Mahmut Badem ile birlikte Derebebekler ve Dereuzunyer köylerini ziyaret eden İzmir Orman Bölge Müdürü İbrahim Aydın, baraj sonrası sular altında kalacak iki köyün taşınacağı yeni alanla ilgili bilgiler vererek vatandaşların sorularını yanıtladı.

Uzun süredir kapalı olan Bozdağ Kayak Tesisleri’nin son durumunu yerinde gördüklerini kaydeden Mahmut Badem görüşmelerle ilgili şu bilgileri verdi: “Bölge Müdürümüz ile kayak tesislerimizin son durumunu yerinde görme olanağımız oldu. Bilindiği üzere tesisler ormana devredilmişti. Tesislerle ilgili 'Ne yapılabilir' konusunda fikir alışverişinde bulunduk. Oradaki bungalov tipi evlerin yeniden değerlendirilmesi konusunda bir ön inceleme oldu. İlerleyen günlerde tabi ki tesislerle ilgili fikirler olgunlaşacaktır. Bozdağ Döner Otel’le ilgili de son durumu yerinde değerlendirdik. Bölgemizdeki orman köylerinin sorunları konusunda da Bayırlı halkımızın da katılımıyla kahvehanede görüşmelerimiz oldu.”
Kaynak: İHA