Sp Hatay İl Başkanlığı'nda Görev Değişimi

Saadet Partisi (SP) İl Başkanı Necmettin Çalışkan'ın akademik çalışmaları nedeniyle görevinden ayrılması üzerine yerine Mustafa Eğe'nin getirildiği bildirildi.

SP İl Başkanı Mustafa Eğe, İl Başkanlığı'nda düzenlediği basın toplantısında, görevini il yönetimi ve ilçe teşkilatlarıyla beraber en iyi, makul bir şekilde yürütmenin gayreti içinde olacaklarını belirtti.

Milletin kurtuluşunun ancak SP'nin iktidar olmasıyla mümkün olacağını savunan Eğe, partilerinin Türkiye için bir pusula, başta İslam alemi olmak üzere mazlum milletler için bir rehber ve tüm insanlık için bir kurtuluş reçetesi olduğunu söyledi.

Eğe, toplumun tüm kesimlerini kucaklayan bir siyasi çalışma içinde olacaklarını belirtti.

Eski il başkanı Çalışkan da, 12 yıla aşkın bir süredir Hatay'da değişik platformlarda başta siyasetçi kimlikleriyle hizmet etmeye gayret gösterdiklerini kaydetti.

Başkanlığı görevi boyunca kendisine her türlü desteği veren ve gönlünü açan teşkilat mensuplarına ve halka teşekkür eden Çalışkan, ''Her hizmetin bir sonu vardır. İl Başkanlığı sıfatıyla 12 yılı aşkın süredir hizmet etmeye çalıştım. Bu süre içinde alın akıyla hizmet ettiğimizi, arkamızda kara leke bırakmadığımızı düşünüyorum. Tabiki bunun takdirini yapacak olan başta yüce mevladır sonrada halkımızdır. Bundan sonrada partimize bir nefer olarak hizmet etmeye devam edeceğiz. Saadet Partisi'nin Genel İdare Kurulu üyesi olarak görevimi sürdüreceğim. İnanıyorum ki partimiz ileriki süreçte çok daha iyi noktalara gelecektir'' diye konuştu.

Çalışkan, SP İl Başkanı Eğe'nin partinin bayrağını en yükseklere taşıyacağına inancının tam olduğunu belirtti.

Konuşmaların ardından İl Başkanı Eğe, bugüne kadar partiye olan katkılarından dolayı Çalışkan'a bir plaket verdi.
Kaynak: AA