Seydişehir Jandarmasından Yerinde Hizmet

Konya’nın Seydişehir İlçe Jandarma Komutanlığı yeni bir uygulama daha başlatarak, vatandaşların karakola getirilmesi yerine evlerinde ve olay yerinde ifade almaya başladı.

Seydişehir Jandarmasından Yerinde Hizmet

Son yıllarda geliştirilen teknoloji ve teknik alt yapı ile vatandaşın her zaman yanında olan Seydişehir İlçe Jandarma Komutanlığı yeni bir uygulama daha başlattı. Yeni uygulama ile ifadesi alınacak vatandaşların karakola getirilmesi yerine teknoloji kullanılarak evlerinde ve olay yerinde alınıyor. Bu uygulama ile başta yaşlı ve engelliler olmak üzere bütün vatandaşlar için büyük kolaylık sağlıyor.

Yeni uygulamadan oldukça memnun olan vatandaşlar, “Daha önceden ifade vermek için mecburen karakola gitmek zorunda kalıyorduk. Ama bu uygulama ile komutanlarımız evlerimize kadar gelerek ifadelerimizi evlerimizde alıyor, bizlerde oraya kadar gitmek zorunda kalmıyoruz. Her zaman yanımızda olan jandarmamız bu uygulama ile bir kez daha bize ne kadar değer verdiklerini ve bizlerin huzuru için her türlü fedakarlığı gösterdiler” dedi.

Kaynak: İHA