Seydişehir'de Asfaltlama Çalışmaları

Seydişehir Belediyesi, yaklaşan kış şartları etkisini göstermeden önemli ana arterlerde sıcak asfalt çalışmalarını hızlandırdı.

Çalışmaları yerinde inceleyen Belediye Başkan Mehmet Tutal, Seydişehir'de asfaltsız yol bırakmayacaklarını belirterek, Uludağ Caddesi'ndeki çalışmayı tamamlayıp eskisinden çok daha iyi bir konuma getirmeyi planladıklarını aktardı.
Yapılan çalışmalar kapsamında birçok cadde ve sokağa sıcak asfalt döküldüğünü ifade eden başkan Tutal, şunları kaydetti:
"Seçim beyannamemizde vaat etmiş olduğumuz büyük projelerimizi Büyükşehir Meclisi'nden geçirdik. Şehir düzenlemesi çalışmalarımız devam ediyor. 7 aylık sürede ekiplerimiz tarafından yürütülen çalışmalarda öncelikle mahalleler arası bağlantı yollarının asfalt ve yol bakım çalışmalarına ağırlık verildi.

Bağlantı yollarının ardından diğer cadde ve sokakların asfaltlama, bakım ve onarım işlerini tamamlayarak Uludağ caddesine geçtik. Seydişehirlilerin rahat etmesi ve huzurlu bir ortamda yaşamaları için çalışmalarımızı program dahilinde sürdüreceğiz."
Kaynak: AA