Ankara'nın Dikmen'i 17. Bölüm Fragmanı Ve Özeti

ATV'nin sevilen dizisi Ankara'nın Dikmen'i izleyenleri güldürmeye hazırlanıyor. Bu hafta 17. Bölüm ile ekranlara gelecek olan Ankara'nın Dikmen'inde eğlenceli dakikalar yaşayacaksınız. Ankara'nın Dikmen'i 17. Bölümüyle 7 Kasım Cuma akşamı ekranlarında olacak.

Ankara'nın Dikmen'i 17. Bölüm Fragmanı Ve Özeti
Ankara'nın Dikmen'i Dizisi 17. Bölüm özeti:

Ankara'nın Dikmen'i yeni bölümleriyle Cuma akşamı atv'de izleyicisi ile buluşmak için gün sayıyor.

Dikmen, Ankara'da pavyonda çalan, her alanda kendini aşmaya çalışan, fakat bunun için de yeterli altyapısı olmayan bir türkücüdür. Dikmen'in hikayesi bir menajer tarafından ünlü olacağına inandırılıp, varını yoğunu satıp, elinde sazıyla İstanbul'a gelmesiyle başlar.

Ne yazık ki kısa bir süre sonra anlayacağı üzere dolandırılmıştır. Önce karşılaştığı Diyarbakırlı asker arkadaşı taksici Zirek imdadına yetişir, sonra da entellektüel hala oğlu Latif.

Nenelerinden miras kalan evde yaşamını süren Latif'in, başta piyano öğretmeni eşi Tilbe ve onun emekli konsolos yardımcısı annesi tarafından, bu davetsiz misafir hiç hoş karşılanmayacaktır.

Defalarca kez evden kaçırıp göndermek isteseler de, Dikmen her olumsuzluğa uyum sağlayacak, Tilbe'nin yükseltmeye çalıştığı statüsü ve aileden gelen aristokrasisinin karşısında kırsallığıyla hep büyük sıkıntı yaratacaktır.

Latif ise çoğu kez karısıyla Dikmen arasında kalacak ve durumu idare edecektir. Çünkü Dikmen'in bu evde miras hakkı vardır ve parasını kurtarana kadar gidecek de başka hiçbir yeri yoktur.

Yeni bölümlerinde neler olacak? Tilbe'nin annesi Mürüvet'in eve gelmesiyle hayatı hareketlenen Dikmen'in, Zirek'in kardeşi Sıla'nın da İstanbul'a gelmesiyle iyice karmaşık hale gelir.

Âşık olduğu Kızın Zirek'in kardeşi olduğundan haberi olmayan Dikmen ilerleyen bölümlerde bunu öğrenecek mi? Kayınvalidesi Mürüvvet'in kendilerinde kalmasıyla üzerindeki baskısı daha da artan Lâtif, kayınvalidesinin ısrarına dayanamayıp evi Tilbe'nin üzerine yapacak mı?

Ankara'nın Dikmen'i Dizisi 17. Bölüm özeti:
Tilbe, Dikmen'i evden göndermek için yine bir plan yapar. Nüfus kayıtlarını değiştirip Dikmen ve Latif'in aslında Trabzonlu olduklarını kanıtlayıp Dikmen'i Ankaralı türkücü modundan çıkarıp ünlü olma hayallerini de yok edip İstanbul'dan gönderecektir.

Planı öğrenen Dikmen ise, Latif'le bir olup Tilbe'nin oyununu bozmadan sürdürüp onu pişman eder. Zeliş, Tilbe ve Dilekleri kendi evinde yemeğe davet eder. Yemek takımı olmadığı için Zirek'in başının etini yiyip ona en pahalı yemek takımını aldırır. Zirek yemek takımını geri vermek üzere bir plan yapıp satın alır fakat hiç düşünmediği bir şey başına gelir.

Ankara'nın Dikmen'i Cuma akşamı saat 20.00'de atv'de...