Stüdyoda Sinan Engin'i şaşırtan doğum günü sürprizi

Ünlü futbol yorumcusu Sinan Engin 50 yaşına basarken, ekip arkadaşları tarafından hazırlanan sürpriz ünlü yorumcuyu şaşkına çevirdi.

Stüdyoda Sinan Engin'i şaşırtan doğum günü sürprizi
Derin Futbol ekibi ve jüri üyeleri doğum günü olan ünlü futbol yorumcusu Sinan Engin'e çok özel bir sürpriz hazırladılar.

Beyaz TV'nin Pazartesi akşamları ekrana gelen ve büyük bir ilgiyle izlenen sevilen futbol tartışma programı “Derin Futbol”un yorumcusu Sinan Engin'e ekip arkadaşları, sürpriz bir doğum günü partisi düzenledi.

ÇAKAR STÜDYOYU TERK ETTİ
Ahmet Çakar, Sinan Engin'le bir konuda fikir ayrılığına düşünce stüdyoyu terk etti. Sinan Engin, Ahmet Çakar'ın stüdyoyu neden terk ettiğine bir türlü anlam veremezken; Çakar elinde doğum günü pastası ile stüdyoya yeniden dönünde gerçek ortaya çıktı.

STÜDYODA DUYGUSAL ANLAR
Sinan Engin, bir anda karşısında doğum günü pastasını görünce büyük bir şaşkınlık yaşadı. Maytaplar eşliğinde gelen pastayı gören Sinan Engin oğlu Oğulcan da stüdyoya gelince duygusal anlar yaşadı. Doğum günü pastasını büyük bir heyecan içinde kesen ve 50. yaşını kutlayan ekip arkadaşları,Sinan Engin'i önce alkışlar eşliğinde sonra da tek tek tebrik ettiler.

BEYAZ GAZETE