Müsiad Heyeti Şanlıurfa’dan Döndü

Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD) Manisa heyeti, MÜSİAD’ın Şanlıurfa'da gerçekleştirilen 88’inci Genel İdare Kurulu Toplantısı’ndan döndü.

Müsiad Heyeti Şanlıurfa’dan Döndü

Manisa’dan 5 kişilik bir heyetle hafta sonu Şanlıurfa’da Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakan Yardımcısı ve MÜSİAD’ın tüm şube başkanlarının katılımıyla bir toplantı gerçekleştirdiklerini belirten MÜSİAD Manisa Şube Başkanı Abdullah Tekin, “Biz MÜSİAD olarak iki üç ayda bir, bir şubemizin ev sahipliğinde toplantılar gerçekleştiriyoruz. Bu toplantılarda ülke gündemi ile alakalı önemli konuları, bakan, bürokrat ve yetkililerle müzakere ediyoruz. Son zamanlarda ülkemizde elim facialar yaşandı. İlimizde Soma faciası, geçtiğimiz günlerde Ermenek’teki kaza, asansör kazaları yaşadık. Bu konu ile ilgili hükümetimiz ve devletin tüm birimleri iş sağlığı ve güvenli, iş hukuku, çalışma hayatıyla ilgili bir takım gerekli olan düzenlemeleri yapma gayreti içerisine girdiler. Gelişmiş ülkelerde bunlar nasıl yapılıyorsa ülkemizde de o standartlarda yapılması gerekiyor. Biz MÜSİAD olarak sanayici ve işadamları derneği olduğumuzdan dolayı devletimiz bu tip kazaları önlemek adına tedbirler alırken sanayici ve iş adamlarını ciddi yaptırımlara karşı karşıya bırakılıp tedirgin olmaması için bu toplantının yapılmasına karar verildi.

” dedi.

Sanayici ve işadamlarının bu konudaki taleplerini MÜSİAD olarak Bakan Yardımcısı ve heyetine ilettiklerini anlatan Başkan Tekin,” Çok verimli bir toplantı geçti. Manisa heyeti olarak birebir görüşmeler de yaptık. İnşallah toplantımız hem Manisa’daki iş dünyamıza hem de ülkemize hayırlara vesile olur.”diye konuştu.

Kaynak: İHA