Esra Erol yeniden nişan yaptı

Esra Erol'la da, Büşra ve Umut çifti yeniden nişanlandı. Çift, stüdyoda bulunanlara duygusal anlar yaşattı.

Esra Erol yeniden nişan yaptı
Fox TV ekranlarında yayınlanan Esra Erol'la da, Büşra ve Umut çifti yeniden nişanlandı. Çift, stüdyoda bulunanlara duygusal anlar yaşattı.

Esra Erol'la da en dikkat çeken adaylardan Büşra ve Umut çifti, canlı yayında nişanlanarak milyonların önünde evlilik için ilk adımı atmıştı. Nişan töreninin ardından, Büşra Hanım'ın annesi konuşmak istedi. Ve 'Umut ne zaman iş sahibi olur, o zaman nikah kıyılır' dedi. Nişan sonrası stüdyo arkasında anne ile umut arasında ipler gerildi. Canlı yayında bir araya gelen Umut, Büşra ve annesi uzlaşmak için birçok yol denedi, Esra Erol'un ilişkiyi kurtarmak için söyledikleri, annenin gözyaşları ve bu büyük aşka rağmen, Büşra'nın söyledikleri son nokta olmuştu.

Çift programın dünkü bölümünde yeniden nişanlandı.

Yaşananlar yüzünden çok üzgün olduğunu dile getiren Umut, 'Ama her şeyin hayırlısı diyorum. Benim için 'Umut buraya evlenmeye gelmedi, romantik değil' diyorlar. Elimden geldiğince yardım aldım' dedi ve cebindeki gül yapraklarını Büşra'nın başından döktü. Büşra'yı çok sevdiğini söyleyen Umut, 'Benimle evlenir misin?' diyerek Büşra'ya sarıldı.

Esra Erol, Büşra ve Umut'un yüzüklerini verdi.

Büşra da yüzükler takıldıktan sonra Umut'a, 'Ben artık ömrümün sonuna kadar hayatımda kalmanı istiyorum. Benimle evlenir misin' dedi.

Çift, Esra Erol'a ve stüdyoda bulunanlara duygusal anlar yaşattı. BEYAZ GAZETE