Vali Toprak'tan Uçak Kardeşler'e Övgü

İzmir Valisi Mustafa Toprak, Seferihisar'da ziyaret ettiği Uçak Kardeşler Narenciye Tesisleri'ne hayran kaldı.

Vali Toprak'tan Uçak Kardeşler'e Övgü
Kardeşlerden Hayrettin Uçak'ı tebrik eden Vali Toprak, ''İstihdama ve ihracat yoluyla ekonomimize kazandırdığınız katma değer nedeniyle sizleri kutluyorum'' dedi.


Seferihisar Mandalina Üreticileri Birliği'ndeki temasların ardından yine Seferihisar'da kurulu bulunan, 1970 yılında yaş meyve ve sebze sektöründe ticari faaliyetlere başlayan, 1997 yılında da kurumsallaşma aşamasını tamamlayarak Uçak Kardeşler adıyla ‘Güvenilir Marka’ olma adımları atan Uçak Kardeşler Narenciye ve Yaş Sebze Tesisleri'nde incelemelerde bulunan Vali Toprak, firma sahibi Hayrettin Uçak’tan tesis hakkında bilgiler aldı. Tesislerin sahibi Hayrettin Uçak'ı bu başarısından dolayı tebrik eden Vali Mustafa Toprak, ''Şirketinizin yaş sebze ve meyve üretimi yapılan seraları, paketleme ve pazarlama işlemlerinde, kaliteli üretimle ülkemize döviz kazandırmasının yanında özellikle istihdama olan katkılarından dolayı sizleri kutluyorum. İzmir'imizde böyle modern tesislerin olması ve bu tesislerden ihracat yapılması gurur verici. Başarılarınızın devamını diliyorum'' dedi.

Tesis Sahibi Hayrettin Uçak ise Vali Toprak'a ziyaretinden dolayı müteşekkir olduklarını ifade ederek, ''İzmirimizin en yüksek mülki amiri Sayın Valimizi ağırlamak bizim için büyük şerefti. Destek ve övgülerinden dolayı kendisine teşekkür ediyorum. Bu ziyaret bizleri memnun ettiği kadar, çalışanlarımızla birlikte şevk vermiştir'' diye konuştu.

Uçak Kardeşler, Ege İhracatçı Birlikleri tarafından her yıl düzenlenen “İhracatın Yıldızları” sıralamasında Yaş Meyve Sebze İhracatçıları arasında en fazla ihraç yapan firma olarak birincilik ödülüne layık görülmüştü.
Kaynak: İHA