Muharrem İnce'nin kulakları duymaz oldu

CHP Yalova Milletvekili Muharrem İnce canlı yayında kendisine sorulan soruları "anlamadım" diyerek geçiştirdi. Israrlı sorular karşısında ise sunucuya fırça attı!

Muharrem İnce'nin kulakları duymaz oldu
CHP Yalova Milletvekili Muharrem İnce CHP'li belediyenin gerçekleştirdiği ağaç katliamı hakkında kendisine soru soran Kanal D Ana Haber sunucusu Cüneyt Özdemir'in kritik sorularını 'anlamadım, duyamadım' diyerek geçiştirmeye çalıştı. Cüneyt Özdemir'in ısrarlı soruları karşısında köşeye sıkışan Muharrem İnce çareyi sunucuya fırça atmakta buldu.  

Programa Yalova'da ağaç katliamının yaşandığı yerden katılan Muharrem İnce 'Burası İstanbul-İzmir karayolunun geçiş güzergahı ve bu saatlerde burası haftanın 7 günü tıkalıdır. Ciddi bir sorun var bu sorun çözülmeliydi' dedi.

NE DUYAMADIM!


Cüneyt Özdemir ise 'Bu sözlerinizi AK Parti belediye başkanları söylediği zaman en çok karşı çıkan sizsiniz' dedi. Muharrem İnce kritik soruyu duyamadım Cüneyt Bey diyerek cevaplamaktan kaçındı.

Cüneyt Özdemir ısrarlı sorularına devam ederek zamanı geldiğinde AK Parti belediyelerini en çok eleştiren sizlersiniz, şimdi CHP'li bir belediye başkanı 'karşı durdum' diyor madem karşı duracaktı niye ortalığı yangın yerine çevirmedi zamanında' dedi.

Muharrem İnce bu sözleri de 'Cüneyt Bey ne dediğinizi anlayamıyorum. Dediklerinizin yarısını duyuyor, yarısını duyamıyorum. Yoğun bir trafik var gürültülü bir ortamdayım' diyerek geçiştirdi.

CÜNEYT ÖZDEMİR'E FIRÇA

Cüneyt Özdemir 'Muharrem bey aceleye getirmeden bir soru sormak istiyorum' diyerek devam etti. Sunucunun ısrarlı soruları karşısında köşeye sıkışan Muharrem İnce, Cüneyt Özdemir'e tepki göstererek 'benim bir soruyu anlamakla ilgili bir sıkıntım yok. Duymakla ilgili sıkıntım var. Sizin arkadaşlarınız buraya yüksek sesli bir kulaklık getirseydi ben daha net duyardım. Benim duymakla ilgili sıkıntım var' cevabını verdi.