İsmail Türüt'ten o iddialara çok sert cevap

Karadeniz müziğinin sevilen ismi ünlü türkücü İsmail Türüt basında çıkan iflas etti, çocuklarına bakmıyor iddialarına çok sert cevap verdi.

İsmail Türüt'ten o iddialara çok sert cevap
Show TV'de yayınlanan Alişan'la Çağla Şıkel'in sunduğu Her Şey Dahil programına konuk olan ünlü türkücü basında çıkan haberlere çok sert tepki gösterdi. Türüt, gazetecilerin kendisini çocuklarına bakmayan şerefsiz bir baba durumuna düşürdüğünü söyledi.

BIKTIM USANDIM ARTIK

'Allah'ıma şükürler olsun dimdik ayaktayım' diyen İsmail Türüt 'Ama boşanma sürecinde bazı sıkıntılar yaşandı anormal paralar istendi benden. Bu mevzuda konuşma yasağım var benim onun için koymuş olduğum yasağı delemem kendimi suçlamayım dava açarlar. Bunlar böyle insanlar bıktım usandım artık. Dava şu an yargıtayda yoksa bu mevzu da konuşacak çok şey var' şeklinde konuştu.

Basında çıkan 'İsmail Türüt iflas etti çocuklarına bakmıyor' haberlerine de tepki gösteren ünlü türkücü 'Gazeteciler o yalanları ciddiye alarak çok ayıp etti. Buradan söylüyorum kaç milyon insan bizi dinliyor ben lafını esirgemeyen adamım rabbim birdir Allah birdir başka hiç kimse de tanımam. Ama şunu söyleyim; beni öyle bir duruma getirdiler ki onun yazan gazeteci de ayıp etti onu buradan kınıyorum şöyle bir durum oldu; '150 milyon dolar serveti var çocuklarına bakmayan şerefsiz bir baba' böyle bir şey olur mu terbiyesizler. Hem öyle bir servetim yok hem de çocuklarına bakmadığım gibi bir durum yok. Benim çocuklarım en iyi şartlarda en iyi okullarda okudu. Oğlum Kanada'da okuyor. Benim öyle bir şeyim olabilir mi? bu yalanları söylediler tabi günü gelince gerekli açıklamaları yapacağım' ifadelerini kullandı.