CHP'li İnce'nin ağaçların kesileceğinden haberi yokmuş

CHP'li Yalova Belediyesi'nin ağaç katliamıyla ilgili ne diyeceği merak edilen CHP Yalova Milletvekili Muharrem İnce sessizliğini bozdu. İnce, belediyeye tepki gösteren Melda Onur'a da cevap verdi.

CHP'li İnce'nin ağaçların kesileceğinden haberi yokmuş
Yalova'nın Tonami Meydanı'nda yapılacak olan köprülü üst kavşak nedeniyle bölgede bulunan 180 ağaç CHP'li Yalova Belediyesi tarafından katledildi.

CHP'li belediyenin bu hareketine ne diyeceği merak edilen CHP Yalova Milletvekili Muharrem İnce, FOX TV ekranlarında Çalar Saat programına telefon bağlantısıyla katıldı.

“ŞIK OLMADI”
Kesilen ağaç sayısının 18 olduğunu paylaşan İnce, “Bu bir savunma değil. Bir ağaç ile bin ağaç arasında hiçbir fark görmüyorum ben” dedi. Belediyeninkamuoyunu yeterince bilgilendirmeyerek yanlış yaptığını söyleyen İnce, “Yürüyen Köşk'le ünlenen bir şehrimizin, Atatürk'ün bir çınarın dalının kesmemek için evi yürüttüğü bir kentin bu şekilde gündeme gelmesi şık olmadı.” ifadelerini kullandı.

“TRİBÜNLERE OYNUYOR”
CHP'li Melda Onur'un ağaç çıkışına da cevap veren İnce, “Twitter'a mesaj yazan vekilleri ciddiye almıyorum. Onu yapacağına telefon açabilirdi. Bunu tribünlere oynamak olarak görüyüm.” şeklinde konuştu.

“ZAMANLAMA ÇOK KÖTÜ”
Böyle bir olayla CHP'nin gündeme gelmesinin şık olmadığını belirten İnce, “Zamanlama korkunç kötü olmuş. Türkiye'da insanlar Yırca'da Validebağ'da direnirken CHP'nin böyle bir olayla gündeme gelmesi şık değil. Zamanlama çok kötü. Ben de şaşkınım doğrusu” diye ekledi.

İnce, Belediye Başkan Yardımcısı'nın kendisine ağaç kesimiyle ilgili bilgi vermediğini de söyledi.