Beyaz Karanfil'in Ekran Ömrü Kısa Sürdü!

Başrollerinde Kenan Çoban, Hakan Boyav, Ali Sürmeli gibi ünlü isimlerin yer aldığı ATV'nin iddialı başlayan dizisi Beyaz Karanfil 27 Kasım Perşembe akşamı yayınlanan 6. bölümüyle ekranlara veda etti.

Beyaz Karanfil'in Ekran Ömrü Kısa Sürdü!
ATV'nin Ekim ayında başlayan ve Kurtlar Vadisi Pusu'nun eski ekibinden Bahadır Özdener ve Cüneyt Aysan yaptığı Kenan Çoban, Hakan Boyav ve Ali Sürmeli gibi ünlü isimlerin yer aldığı, yeni sezondaki iddialı yapımı olması beklenen dizi istediği reyting sonuçlarına ulaşamayınca kanal yönetimi tarafından yayından kaldırıldı.

ATV'nin önce Cuma akşamları ekranlara gelen ve istediği reytinge ulaşamayınca yayın günü ve sati değiştirilerek Kurtlar Vadisi Pusu'nun karşısına Perşembe akşamına alınan dizi reytinglerde bir türlü üst sıralarda yer alamadı.

Dizi geçen Perşembe yayınlanan 5. bölümüyle reytinglerde Total'de 23. AB grubunda ise 36. olabildi. Diğer Yarım, Üç Arkadaş ve Kalp Hırsızı'ndan sonra Beyaz Karanfil ATV'nin yeni sezonda yayından kaldırdığı 4. dizisi oldu.

İlk bölümünden itibaren; aksiyon, aşk, mücadele ile örülü olan Beyaz Karanfil, sıra dışı hikayesi ve güçlü oyuncu kadrosu ile zengin bir kurguya sahip olan dizi Kurtlar Vadisi'nden Ali Sürmeli, Kenan Çoban, Hakan Boyav gibi deneyimli isimlerin yanı sıra, Çağlar Ertuğrul, Okan Turan, Günay Musayeva, Begüm Yılmaz, Oya Unustası gibi genç isimlerin de kadroya dahil etti. Beyaz Karanfil, işlediği hikaye ile bu sezonun en çarpıcı yapımları arasında olmaya aday gösterilen dizi istenilen reytinge ulaşamayınca final yapmak zorunda kaldı.

Beyaz Karanfil'in Ekran Ömrü Kısa Sürdü!

Dizinin konusu:

Yıllarca hapis yattı, geçmişi elinden alındı. Şimdi vakit, intikam vakti!...

Zülfü, zengin bir ağa olan akrabası Osman'ın bahçıvanlığını yapmaktadır. Osman, uyuşturucu pazarının en güçlü isimlerinden biridir. Zülfü, Osman yüzünden hapse girer ve cezası bittiğinde başına gelenlerin intikamını almak için harekete geçer.

Yapımcılığını Bahadır Özdener'in üstlendiği dizide başrolleri Kenan Çoban (Zülfü), Hakan Boyav (Salih), Ali Sürmeli (Osman), Okan Turan (Sarıhan), Çağlar Ertuğrul (Başar), Oya Unustası (Nergis), Chloe Loughnan (Berrak) paylaşıyor. Senaristliğini Cüneyt Aysan ve Volkan Sümbül'ün yaptığı Beyaz Karanfil'in yönetmeni Baran Özçaylan…