Şimdi Onlar Düşünsün 6. Bölüm Aziz Keklik ile Pamir Birbirinden Ayrılacak Mı?

Şafak Sezer ve Açelya Samyeli Danoğlu'nun başrollerinde oynadığı TRT 1'in komedi dizisi Şimdi Onlar Düşünsün yüzünüzü güldürmek için her Pazar saat 20:00'da ekranlarda. Şimdi Onlar Düşünsün 6. Bölümüyle 30 Aralık Pazar akşamı TRT 1 ekranlarında...

Şimdi Onlar Düşünsün 6. Bölüm Aziz Keklik ile Pamir Birbirinden Ayrılacak Mı?
Şimdi Onlar Düşünsün Dizisi 6. Bölüm özeti:

Aziz Keklik ile Pamir bu hafta birbirinden ayrılamayacak. Önce Aytekinlerin evinde böcek ilaçlaması olur ve Aziz, Senem ile Pamir otelde kalmasın diye komşularını kendi evinde misafir eder. Sonra da kamu düzenini bozma suçundan aldıkları sosyal hizmet cezasını birlikte çekerler.

Birlikte öyle bir yere düşerler ki, akıllara ziyan durumların tam da ortasında kalırlar. Bir yandan bu ilginç yerde cezalarını çekerken diğer yandan evdekilerden bu cezayı birbirlerine destek olarak gizlemeye çalışırlar.

Ersin, Reyhan'ın feyste ilişki durumunu değiştirdiğini görür ve bu duruma çok bozulur. Reyhan ise önemli olan ödevini yapmak için kendine uygun bir yardımcı arar. Ersin'den yardım ister fakat Ersin'in bir kere kalbi kırılmıştır tavır yapar.

Diğer yandan Dilek bir radyo yarışmasında kafkas gösterisi için çift kişilik bilet kazanır. Hüsnü ile Gürbüz, Dilekle bu gösteriye gidebilmek için birbirleriyle yarışırlar. Şimdi Onlar Düşünsün yüzünüzü güldürmek için her Pazar saat 20:00'da TRT1'de.