Nagehan Alçı'nın Nazlı Ilıcak şaşkınlığı

Star ve Akşam Grubu'nda yaşanan görevden almalardan sonra Nazlı Ilıcak'ın attığı bir tweet Milliyet yazarı Nagehan Alçı’yı şaşkınlık içinde bıraktı.

Nagehan Alçı'nın Nazlı Ilıcak şaşkınlığı
A Haber ekranlarında yayınlanan Birlikte Bakalım programının bir bölümünde Star ve Akşam Grubu'ndaki görevden almalar konuşuldu.

'FİKİR AYRILIKLARI OLABİLİR'
Yeni Şafak Gazetesi'nden Hilal Kaplan, “Bir medya patronu ile çalışanlar arasında ayrı düşünceler ve farklılıklar olabilir. Bunlar doğaldır.” dedi. Kaplan sözlerinin devamında “Haber bomba etkisi yaratınca leş kargaları gibi bunun üzerine dadanan geçmişte kendi göremediği hesaplarını bu haber üzerinden görmeye çalışan pek çok çevre oldu.” İfadelerini kullandı.

ALÇI'NIN NAZLI ILICAK ŞAŞKINLIĞI

O anlarda ekrana yansıtılan Nazlı Ilıcak'a ait bir tweet ise program sunucusu Nagehan Alçı'yı şaşkınlık içinde bıraktı. Ilıcak'ın tweetini ilk kez gördüğünü söyleyen Alçı, “Bu çok ilginç. İlk defa gördüm ve çok üzüldüm. Aralarında bir hukukn da vardı. Kaç akşam farklı farklı davetlerde de gördüm.” dedi.

STAR VE AKŞAM'DA GÖREVDEN ALMA
İşadamı Ethem Sancak'ın patronu olduğu Star ve Akşam Grubu'nda genel yayın yönetmenleriyle yollar ayrılmıştı. Star Medya Yayıncılık Grup Başkanı Mustafa Karaalioğlu, Star Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Yusuf Ziya Cömert ve Akşam gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Mehmet Ocaktan, bu akşam itibariyle bağlı bulundukları görevlere veda etmişlerdi. Medya dünyasını sarsan haber ardından Ilıcak, “Bunlar gazeteciliği, kara propaganda ve iftira atmak sandılar. Kullanılan mendillerin, iyice kirlenince, çöpe atıldığını bilemediler.” Mesajını paylaşmıştı.

Nagehan Alçı'nın Nazlı Ilıcak şaşkınlığı