Haluk Koç: Kılıçdaroğlu'nu çok eleştirdim

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Haluk Koç, Emine Ülker Tarhan'ın istfasına yönelik, "Sayın Tarhan keşke ayrılmayıp mücadele etseydi." dedi. Koç, Kılıçdaroğlu'nu eleştirdiği zamanlar olduğunu söyledi.

Haluk Koç: Kılıçdaroğlu'nu çok eleştirdim
CNN Türk ekranlarında yayınlanan Tarafsız Bölge programının dün geceki konuğu CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Haluk Koç oldu. Programın bir bölümünde Emine Ülker Tarhan'ın CHP'den istifası konuşuldu.

'TARHAN'IN İSİFASINA ÜZÜLDÜM'

Tarhan'ın istifasına üzüldüğünü söyleyen Koç, “Olmamasını dilerdim. Ama'bir tek benim söylediklerim doğru. Bu çerçevede bir parti olmalı, benim dediğim toplum kesimleri ile bu parti sorunları tartışmalı' bakışı bir kitle partisi için doğru değil. Türkiye'nin tüm katmanlarını kucaklayabilecek bir profil çizmemiz gerekir.” dedi.

'KILIÇDAROĞLU'NU ÇOK ELEŞTİRDİM'
“Kalsaydı ve mücadelesine devam etseydi.” diye ekleyen Koç, Kılıçdaroğlu ve Baykal'ı eleştirdiği dönemler olduğunu söyledi. Koç şu şekilde konuştu: Bu tarz arayışlar hep ola gelmiştir. Bir polemiğe girmek istemiyorum. Üzüldüm. Başarılar diliyorum. Keşke olmasaydı. Kalsaydı ve mücadelesine devam etseydi. Ben de zaman zaman yönetim anlayışlarını eleştiren bir milletvekiliyim. Tüzük konusunda Kemal Bey'i de çok ciddi eleştirdiğim dönemler olmuştur. Sayın Deniz Baykal'ın da yönetim anlayışını eleştirmiştim. Bunları meşru zamanlarda meşru bir zeminde bir siyaset nezaketi içerisinde tartışabiliriz.