Üzülmez‘in Mahalle Gezileri Çözüm Üretiyor

Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez’in mahalle gezilerinde tespit ettiği eksiklikler çözüme kavuşturuluyor.

Üzülmez‘in Mahalle Gezileri Çözüm Üretiyor

Mahalle statüsüne kavuşan Karatepe’de de parkın çehresini değiştiren Kartepe Belediyesi ekipleri mahalle sakinlerine daha güvenli ve sağlıklı kamusal alanlar sunmak adına Karatepe Parkı çevresinde çit çalışması yaptı.

Kartepe Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü’ne bağlı ekipler kamusal alanlarda gerçekleştirdiği çevre düzenlemeleri kapsamında Karatepe Parkı alanını daha estetik bir görünüme kavuşturuyor. Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez’in “Kartepe’yi Dinliyoruz” projesi kapsamında gerçekleştirdiği mahalle gezisinde, mahalle sakinlerinin ilettiği eksikliler de tek tek gideriliyor. Başkan Üzülmez’in halkın isteklerini önemseyen yönetim modeli çerçevesinde Karatepe Mahalle gezisinde park alanının modernize edilmesi ile ilgili haklı talebi çözüme kavuşturmak için çalışmaya başlayan Katepe Belediyesi ekipleri, Karatepe Park Alanı’nda çalışma başlattı.

Kartepe Belediyesi Park Bahçeler Müdürlüğü Ekipleri park alanını çevreleyen 100 metre uzunluğundaki güzergâhı çitle koruma altına aldı. Parkın bir bölümünde eksik alanlarda ekonomik ömrünü tamamlayan kısımları yenileyen ekipler, mevcut alandaki çitleri ise boyayarak bakımdan geçirdi.
Kaynak: İHA