Sokak Sokak Gezerek Kaybolan Altınlarını Arıyor

Yatağan ilçesinde 40 yaşındaki Şefika Ünlü, down sendromlu kızıyla sokakları dolaşarak kaybolan altınlarını bulmaya çalışıyor.

Yatağan'da yaşayan Şefika Ünlü, yaklaşık 15 gün önce çantasında taşıdığı poşetteki 4 altın bilezik ve bir çeyrek altının yerinde olmadığını fark etti. Poşeti evinde düşürmüş olabileceği düşüncesiyle her yeri arayan Ünlü, bir sonuç alamadı. Ünlü, bunun üzerine polis merkezine başvurdu.
Polis, konuyla ilgili inceleme başlattı. Ünlü de 9 yaşındaki down sendromlu kızı Zarife ile sokak sokak gezerek kaybettiği poşeti aramaya başladı.

Umudunu yitirmediğini söyleyen Ünlü, AA muhabirine, "Yıllarca dişimden, tırnağımdan artırdığım paralarla aldığım altınları, down sendromlu kızımın tedavisi ve eğitiminde kullanacaktım" dedi.

Altınların yerinde olmadığını görünce büyük üzüntü yaşadığını dile getiren Ünlü, şöyle konuştu:
"Poşeti büyük ihtimalle pazar alışverişine çıktığım sırada düşürdüm. Evimizden çarşıya giden güzergahın her yerini karış karış aradım ama bulamadım. Kızımla da Yatağan'ın tüm sokaklarını geziyoruz. Polisler kayıp ilanı üzerine çalışma yürütüyor. İnanıyorum ki altınlarımı bulan kişi sesimi duyarak altınlarımı bana geri verecek. Altınlara kavuştuğumuz gün benim ve kızımın en mutlu günü olacak."
Kaynak: AA