Sanat dünyası galada 'Hadi İnşallah' dedi

Sezonun iddialı romantik komedilerinden Hadi İnşallah’ın galasına önceki akşam sanat ve medya dünyası akın etti.

Sanat dünyası galada 'Hadi İnşallah' dedi
Vizyona girmesi merakla beklenen, sezonun iddialı romantik komedilerinden Hadi İnşallah'ın galasına önceki akşam sanat ve medya dünyası akın etti. Murat Boz ve Büşra Pekin'in başrollerini paylaştığı filmin galası dün akşam gerçekleşti

Geceye katılanlar arasında Acun Ilıcalı, Esat Yontunç, Hadise, Demet Akbağ, Necati Akpınar, 3 Adam, Gupse Özay, Ahmet Kural,Murat Cemcir, Sertab Erener, Model grubu,,Pelin Öztekin, Ayça Erturan, İlker Kızmaz, Soner Sarıkabadayı, Emrah, Burcu Kara, Ezgi Mola, Sadi Celil Cengiz, Altay, Gülhan Tekin, Burcu Gönder, Seçkin Özdemir, Özge Özpirinçci, Kadir Doğulu, Gonca Vuslateri, Manga grubunun solisti Ferman Akgül, Erdem Kınay, Selçuk Aydemir, Yosi Mizrahi, Şahin Irmak, Asena Tuğal, Bülent Emrah Parlak, Ayşegül Akdemir, Yüksel Aytuğ ve eşi, Gökçe Yanardağ ve daha bir çok ünlü isim vardı. Filmin senaryosunun uyarlandığı kitapların yazarı PuCCa' da filmin oyuncularını gecede yalnız bırakmayanlar arasındaydı. PuCCa gecede filmin yönetmeni Ali Taner Baltacı ve başrol oyuncuları Murat Boz ve Büşra Pekin ile de fotoğraf çektirdi.

Şıklıkları ile göz dolduran Hadi İnşallah oyuncuları, filmin sonunda davetliler tarafından alkış yağmuruna tutuldu. Gösterimin ardından basın mensuplarının karşısına geçen ekip yaşadıkları heyecanı ve mutluluğu kameralarla paylaşırken, gecede onları yalnız bırakmayan herkese de teşekkürlerini iletti. İzleyicilerden tam not alan'Hadi İnşallah ',28 Kasım Cuma günü vizyonda olacak.