O Hayat Benim 31. Bölüm Efsun eline mükemmel bir koz geçirdi

Fox TV ekranlarının en çok seyredilen dizisi O Hayat Benim, yeni bölümleriyle fırtına gibi esmeye devam ediyor. O Hayat Benim, 30 Kasım Pazar akşamı 31. Bölümü ile Fox TV’de!

O Hayat Benim 31. Bölüm Efsun eline mükemmel bir koz geçirdi
O Hayat Benim Dizisi 31. Bölüm özeti:

Bahar ve Ateş birbirlerine sımsıkı kenetlenmişlerdir. Ama hayat sadece sevdiği adamla değil, annesiyle de yollarını birleştirmektedir Bahar'ın. Nuran ile Efsun'a artık tahammülü kalmayan Bahar, Hasret'in yanına taşınır.

Hasret her ne kadar Efsun için varını yoğunu ortaya koysa da artık iki kız kardeşin arasındaki derin ayrılık onu şüpheye düşürmektedir. Efsun'un kendi kızı olup olmadığını sorgulamaya başlar! Konağa dönme planları yapan Efsun ise sert bir kayaya çarpar.

Hülya onun tehditlerine teslim olmayacaktır. Çarklar işlemeye başlar ve Cinayet Büro Amiri İsmail Demirkan, herkesin hayatını altüst edecek bir süreci başlatır. Efsun, İlyas, Nuran ve Sakine'ye hapishane yolu görünmüştür!

O Hayat Benim 30. bölümde yaşananlar:

Sadece Ateş'in sözleri değil, Bahar'ın öfkesi de bir tokat olup çarpar Efsun'un suratına! Ve kına gecesinde ortaya çıkan tek gerçek, Efsun'un hamilelik yalanı olmaz! Öğrendikleri karşısında Bahar'ın artık ne sessiz ne de sakin kalması mümkündür…

Mehmet Emir'in tepkisi de son derece sert olur. Hülya uzun zamandır beklediği bu fırsatı kaçırmaz. Atahanların kapıları sadece Nuran'ın değil, Efsun'un da yüzüne kapanır!

Efsun, Ateş'in her şeyi Seçil sayesinde çözdüğünü öğrenince Gelincik Yokuşunda da kıyamet kopacaktır. Ateş ise Bahar'ın yüreğine yeniden umudu yerleştirmenin gayretindedir ve ona büyük bir sürpriz hazırlar. Çünkü artık birbirlerinden başka kimseleri yoktur!