Kurtuluş Tayiz: CHP'ye kim neden operasyon yapsın

CHP lideri Kılıçdaroğlu’nun MİT iddiasını değerlendiren Akşam Gazetesi'nden Kurutuluş Tayiz, “Kendi içiniz kaynıyor. Size kim neden operasyon yapsın” dedi.

Kurtuluş Tayiz: CHP'ye kim neden operasyon yapsın
24 TV ekranlarında Zeynep Türkoğlu'nun sunduğu Politik Eksen programında CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun MİT iddiası konuşuldu.

“SİZE KİM NEDEN OPERASYON YAPSIN”
Akşam Gazetesi'nden Kurutuluş Tayiz, “Gezi ve 17 Aralık'ı yaşadık. CHP hiçbir konuda muvaffak olamadı. Türkiye'nin kritik dönemlerinde siz hiçbir işe yaramadınız. Etkin, güçlü bir siyasi organizasyon değilsiniz. Kendi içiniz kaynıyor. Size kim neden operasyon yapsın” dedi.

“İSTİHBARATIN UZANTISI KILIÇDAROĞLU”
Tayiz, sözlerinin devamında şöyle konuştu: “Bir operasyon var ama MİT'ten daha çok cemaatin istihbaratçı polislerinin geliştirdiği bir operasyon söz konusu. CHP yönetimi dizayn edildi. Kılıçdaroğlu da bundan faydalandığı gibi bunun ortağı oldu. İstihbaratın uzantısı olarak çalışan Kılıçdaroğlu'nun kendisi oldu. MİT'in bir müdahalesi varsa çıkıp ortaya koysun. Hükümet gerekli araştırmayı yapar. Sorun şu ki ortada sadece laf var. Başka bir şey yok.”