Himmet‘i açıkladı ablukaya alındı

Paralel yapıyı deşifre eden polis memuru Ali Bayram’ın başına gelmeyen kalmadı. Bugüne kadar çıkardığı kitaplarla gündeme gelen polis memuru Ali Bayram, şimdi de paralel yapıya bağlı polis müdürlerini deşifre ettiği için başı derde girdi.

Himmet‘i açıkladı ablukaya alındı
Savcılığa ve emniyet müfettişlerine defalarca ifade veren Bayram’ın abluka altına alınması bununla da sınırlı kalmadı. Ali Bayram karşı karşıya kaldığı paralel abluka hakkında şunları söyledi: "2012 yılından bugüne kadar süren haksızlıkları ifade etmek olduğumu beyan ettiğim halde Ö. A. isimli polis memurunun Ömer Dörtok’un elden himmet topladığına dair dilekçesini sunmama rağmen paralel yapı tarafından mağdur edildim. Tüm bunları belgelememe rağmen meslekten ihraç edileceğimi öğrenmiş bulunmaktayım."

SAVCI BELGELERE iNANMADI

AKŞAM’a verdiği röportajda paralel yapıya'Himmet’ adı altında 165 bin lira verdiğini söyleyen Ali Bayram’a, Cumhuriyet Savcısı'Bu parayı nereden buldun?’ sorusunu sordu.'Himmet parasını vermek için evimi ve tarlayı sattım’ diyen Bayram, “Parayı hangi gelirlerle elde ettiğimin resmi belgelerini sunduğum halde benim hakkımda farklı yönlerde suç arayışı içerisine girmiştir’ dedi.