Engelli Sporcular Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Doyuk'u Ziyaret Etti

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Lütfi Doyuk, işitme engelli sporcu Kerim Korkmaz’ı ile özel sporcu Fahriye Çakır’ı, taekwondo antrenörü Alper Bayraktar eşliğinde ve aileleriyle birlikte kabul ederek çalışmaları hakkında bilgi aldı.

Engelli Sporcular Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Doyuk'u Ziyaret Etti

Lütfi Doyuk, ziyaret sırasında yaptığı açıklamada, engelli gençlerin sosyal etkinliklere ve spora yönlendirilmeleri için sayılarının tespitinin yapıldığı belirtildi. Hangi branş sporcusu olacağı hususundaki çalışmalar neticesinde 56 engelli ve özel sporcuya ulaşılıp çeşitli branşlarda antrenörler eşliğinde çalışmalarının sağlandığı belirten Doyuk, "İl merkezi ve ilçelerde düzenlenen Engelliler Spor Şenliği, ‘Engelleri Aşalım, Sporda Buluşalım’ konulu projeler ve çeşitli branşlardaki etkinliklerle engelli çocuk ve gençler sporla buluşturulmuştur. Spor sayesinde hayata tutunan engelli sporcu kardeşlerimize engelsiz bir yaşam sağlamak hepimizin görevidir. Engelsiz bir yaşam için el ele verilerek engellerin aşılacağı, eğitimleri ve sosyalleşmeleriyle birlikte spor ailesinin daha da genişleyeceği ve güçleneceği muhakkaktır" dedi.

Doyuk, sporcu velilerine de her zaman yanlarında bulundukları ve destekleri için teşekkür etti ve antrenör Alper Bayraktar ve sporcuları kutlayarak eşofman hediye etti.
Kaynak: İHA