Başkan Gökçek, CHP - Paralel ilişkisini ispatladı

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, CHP-paralel ilişkisini deşifre ederek CHP'li gazeteci Barış Yarkadaş'ı köşeye sıkıştırdı.

Başkan Gökçek, CHP - Paralel ilişkisini ispatladı
Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Gerçek Gündem'in Genel Yayın Yönetmeni Barış Yarkadaş'ı fena köşeye sıkıştırdı.

CHP'ye yakınlığı ile bilinen Yarkadaş'ın 'CHP ile Cemaat arasındaki bağlantıyı açıkla gazeteciliği bırakırım' sözleri Başkan Gökçek'i harekete geçirdi.

Başkan Gökçek, eski MHP'li yeni CHP'li Mansur Yavaş'ın yerel seçimlerde çok konuşulan bir fotoğrafını paylaştı. Yavaş'la aynı kareye giren kişiye dikkat çeken Gökçek, “Beyaz gömlekli arkadaş kim ki acaba. Mansur'un seçim koordinatörü…” notunu düştü. O kişi Cemaat gazetesi Today's Zaman yazarı Suat Kınıklıoğlu'ndan başkası değildi. Gökçek, paylaştığı fotoğraf ardından da 'Bana resti çekti ve CHP ile paralel yapının bağını ispat edin gazeteciliği bırakayım dedi. İspat ettim. Cevap bile veremeyip tüydü. Benim bildiğim erkek adam sözünü tutar' mesajını paylaştı.

Kınıklıoğlu daha önce AK Parti bünyesinde milletvekilliği yapmış olmasıyla dikkat çekiyor. 17 Aralık'tan sonra istifa ederek safını değiştiren bir çok paralel milletvekili gibi Kınıklıoğlu da sonrada istifa ederek yerel seçimlerde Mansur Yavaş'ın seçim koordinatörlüğünü üstlendi.

Seçim sonrası Radikal'de 'Mansur Yavaş'ın sahada kazandığı seçim maalesef masa başında elinden alındı' gibi yazılar yazan Kınıkoğlu, şu sıralar yazılarına Today's Zaman'da devam ediyor.

Başkan Gökçek, CHP - Paralel ilişkisini ispatladı