Ankara'nın Dikmen'i 20. Bölüm Dikmen'in miras hakkı

ATV'nin sevilen dizisi Ankara'nın Dikmen'i izleyenleri güldürmeye hazırlanıyor. Bu hafta 20. Bölüm ile ekranlara gelecek olan Ankara'nın Dikmen'inde eğlenceli dakikalar yaşayacaksınız. Ankara'nın Dikmen'i 20. Bölümüyle 28 Kasım Cuma akşamı ekranlarında olacak.

Ankara'nın Dikmen'i 20. Bölüm Dikmen'in miras hakkı
Ankara'nın Dikmen'i Dizisi 20. Bölüm özeti:

Tilbe ve Latif evlilik yıl dönümleri için Paris'e gideceklerdir. Dikmen'den bunu gizlemek için Pakistan'a gideceklerini söylerler. Fakat bilmedikleri bir şey vardır. Türk Kültür Haftası nedeniyle Paris'te düzenlenecek bir etkinlik için Dikmen bir teklif alır ve o da menajeri olarak tanıttığı Zirek'le birlikte Paris yolunu tutar.

Diyarbakır'dan Zirek'in kız kardeşi gelir. Sıla'ya Zirek'in kız kardeşi olduğunu bilmeden yardımcı olan Dikmen, ondan çok etkilenecektir.

Tahliye ve Dikmen arasında geçen sohbetten Tahliye, Dikmen'in kendisine evlenme teklif edeceğini sanıp teklifi beklemeye başlar. Fakat Dikmen ona Bakkal Mehmet'in evlenmek istediğini söyleyince Tahliye'nin tüm dünyası yıkılır ve kimseye haber vermeden Dikmen'e bıraktığı mektupla ortadan kaybolur.